PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

PC Almanah softvera 2005 DVD

 
 Kupovina iz inostranstva   
 

"PC Almanah softvera" je jedinstveno izdanje na našim prostorima, kojim je premošćen jaz između komercijalnog softvera, moćnog, skupog i propraćenog opsežnom literaturom, i kvalitetnog, a besplatnog ili jeftinog softvera. Da biste koristili neki od besplatnih programa, morate prvo da saznate nešto o njemu, potom da ga pronađete na Internetu, pa tek onda da se potrudite i ovladate njegovim mogućnostima. Niko vam neće održati kurs iz primene programa za katalogizaciju digitalnih fotografija ili objasniti kako da se otarasite spam-a bez njihovog preuzimanja. Čak i kad kupite CD pun besplatnog softvera, na njemu dobijate samo kratke opise; posle toga ste opet prepušteni sami sebi.

Prošle godine smo pripremili izdanje koje se obraća upravo onima koji koriste ili bi želeli da koriste besplatni ili jeftini softver, kao dopunu ili zamenu komercijalnog. Odabrali smo kvalitetne programe, grupisali ih tako da možete lako da odredite njihovu namenu, napisali opsežno uputstvo o svakom od njih, a uz tekst smo priložili i same programe na CD-u. "PC Almanah softvera" se pokazao prikladnim za novopečene kupce računara i početnike u svetu njihove primene, ali i za iskusne korisnike čije je vreme dragoceno, a rad znatno jednostavniji kada opcije programa ne moraju sami da otkrivaju.


Hitovi kolekcije

- OpenOffice.org
- Photoshop Elements
- PaintShop Pro
- GIMP
- Opera
- Ghostscript
- 602PRO PC Suite
- Nero
- Total Commander
- MySQL i PostgreSQL
- AcdSEE
- VirtualDub
- PowerDVD
- DVDShrink
- Multimedia Builder
- Bloodshed Dev-C++ i Dev-Pascal
- .NET Framework SDK
- DirectX 9.0 SDK
- Easy Recover Pro

Plus Svi Service Pack-ovi za Windows XP, Windows 2003 Server, Microsoft Office 2003

Plus PC Reanimator, originalni alat za oporavak oštećenog Windows-a, uz butovanje sistema sa PC Almanah DVD-a


Dva izdanja "PC Almanaha softvera" veoma brzo su rasprodata, a u međuvremenu su se pojavile nove verzije opisanih programa, sa novim mogućnostima. Uvažavajući ovu dinamiku, a takođe i sugestije čitalaca koji su smatrali da je dobro da uputstva u elektronskoj formi prate programe i budu raspoloživa na disku radi lakšeg pretraživanja, pripremili smo novo, elektronsko izdanje PC Almanaha softvera na DVD-u.

DVD "PC Almanah softvera 2005" sadrži preko 100 aktuelnih verzija besplatnih i shareware programa. Svaki od njih propraćen je opširnim uputstvom na srpskom jeziku, koje osim načina korišćenja samog programa sadrži i savete za racionalni rad u oblasti koju program pokriva: organizacija podataka, backup, zaštita, obrada video materijala... Sva uputstva su prilagođena lakom i efikasnom pretraživanju, koje garantuje da ćete vrlo brzo pronaći željenu informaciju.

Verujući da će "PC Almanah softvera 2005 DVD" pomoći pri efikasnoj upotrebi računara na poslu i kod kuće, preporučujemo da ga naručite po povlašćenoj ceni od 690 dinara (plus troškovi poštarine). Izdanje ćemo poslati odmah po uplati.

Izdanje je kompletno rasprodato.