PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

iPC 2008+ dupli DVD - Elektronski indeks časopisa "PC"

 

Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.

iPC 2008+ dvostruki DVD sadrži sve tekstove i ilustracije objavljene u časopisu "PC" tokom njegove gotovo 14-godišnje istorije - od PC #1 (april 1995) do PC #148 (oktobar 2008). Svaki od preko 7.500 tekstova objavljen je onako kako je prezentovan u časopisu - vidite kompletne stranice, sa slikama, tabelama, listinzima i ostalim prilozima, i možete ih pregledati na ekranu ili štampati. Radi lakšeg čitanja, obezbeđena je i tekstualna forma svih članaka, koje možete pregledati na PC-ju ili PDA uređaju.

Posebna pažnja posvećena je pretraživanju podataka, uz akcenat na proizvode i ključne reči - do informacija se dolazi hijerarhijski, a glavni način pristupa ostaje pretraživanje, mogućnost da u boksu na osnovnoj strani zadate reč, frazu ili neki složeniji uslov, uz korišćenje konvencija na koje su vas navikli sistemi za pretraživanje Interneta kao što je Google.


PC DVD na DVD-u

Od aprila 2004. godine uz svaki broj časopisa "PC" čitaoci dobijaju DVD (ranije CD) koji ne smatramo samo arhivom programa, već produžetkom sadržaja papirnog izdanja. Po prvi put će ti DVD-ovi biti objavljeni u okviru naše elektronske arhive. Nismo, na žalost, pronašli kompresiju kojom bismo sadržaj 50 DVD-jeva smestili na jedan, ali smo izdvojili originalne materijale i datoteke koje smatramo najaktuelnijim, povećali iPC 2008+ na 8 GB i... stalo je!


Na iPC 2008+ DVD-u naćićete i specijalne dodatke časopisa "PC" - ove knjižice na 32 strane predstavljaju prečicu za efikasno korišćenje poslovnih programa kao što su Word, Excel, PowerPoint, Access, CorelDraw, Illustrator, Photoshop, QuarkXPress i InDesign, pa će biti posebno interesantni službenicima vaše firme koje tek upoznaju primenu računara.

iPC 2008+ je izdanje koje će vam pomoći da efikasno nabavite, opremite i koristite vaš računar. Naručite ga za svega 960 dinara, što uključuje pakovanje, poštarinu i PDV.

Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.