PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

Sistem Microsoft Office 2003 na srpskom

 
 Kupovina iz inostranstva   
 

Najpopularniji poslovni paket današnjice će konačno biti prilagođen srpskom jeziku - za 14. april Microsoft je zakazao promociju lokalizovanog paketa Office System 2003. Ne samo što su meniji, komande i svi dijalozi prevedeni na srpski, već će Microsoft Office imati i alate za kontrolu pisanja i hifenaciju prilagođenu našem jeziku. Izlazak lokalizovane verzije Office-a predstavlja važan događaj, pošto se time olakšava upotreba najmodernije poslovne platforme, ali se i standardi produktivnosti poslovnog korisnika podižu na veći nivo - ruši se i poslednja prepreka u prvom prihvatanju softvera zbog mogućeg nepoznavanja stranog jezika.

Preostalo je još da korisnici dobiju literaturu koja će im poslužiti kao dodatna podrška, pošto su sve postojeće domaće knjige o Office-u samim izlaskom lokalizovane verzije zastarele. "PC Press" se potrudio da obezbedi i tu kariku, pa će 14. aprila, paralelno sa lokalizovanim Office-om, izaći knjiga "Microsoft Office 2003 System na srpskom", koju smo pripremili u saradnji sa beogradskom kancelarijom kompanije Microsoft.

Knjiga je zamišljena kao prvo izdanje na domaćem tržištu koje se obraća najširem sloju poslovnih korisnika Office-a 2003. Neiskusni korisnici će se, čitajući početna poglavlja knjige, upoznati sa osnovnim principima Office-a i osvojiti elementarne tehnike u radu, konačnio na svom jeziku. Knjiga se ne obraća samo početnicima - ona daje niz praktičnih saveta za efikasnu upotrebu pojedinačnih programa, ali i tretira Microsoft Office System kao jedinstvenu platformu koja obezbeđuje povećanje produktivnosti u poslovnom sistemu kroz zajednički rad niza kvalitetnih programa. Finalni cilj je obraćanje svima, pa i najiskusnijim korisnicima Microsoft Office-a, koji bi želeli da brže savladaju lokalizovanu terminologiju u prevedenim programima.

Knjiga "Microsoft Office 2003 System na srpskom" imaće 400 strana a njen autor je Dragan Grbić, dobro poznati ekspert za problematiku paketa Microsoft Office i autor brojnih knjiga i tekstova koje se bave Office-om i poslovnim primenama računara.

Verujemo da će knjiga značajno pomoći da lokalizovani Microsoft Office System 2003 bude na pravi način primenjen u Vašoj firmi, pa predlažemo da je naručite u pretplati, po povlašćenoj ceni od 650 dinara (plus troškovi poštarine). Knjigu ćemo Vam poslati 14. aprila ove godine.

Izdanje je kompletno rasprodato.