PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

PC100 DVD - Elektronsko izdanje časopisa "PC"

 
 Kupovina iz inostranstva   
 

Kupovina računarske opreme, zasnivanje kompanijske mreže, izbor, konfigurisanje i korišćenje komercijalnog softvera i Internet servisa predstavljaju važne komponente uspeha moderne kompanije. Tokom prethodne decenije časopis "PC" je stekao visoku reputaciju zahvaljujući sveobuhvatnim, stručnim i popularno pisanim tekstovima koji su bili od značajne pomoći pri donošenju odluka u IT sektorima firmi. Uz svu dinamičnost računarskog tržišta, informacije i komentari objavljeni u našem časopisu ne zastarevaju brzo, pa njihovo efikasno pretraživanje predstavlja prečicu do mnogih racionalnih odluka.


PC100 DVDUkoliko vaš računar nije opremljen DVD čitačem, elektronsko izdanje časopisa "PC" možete dobiti i na dva CD-a, na kojima je kompletan tekst iz brojeva PC#1-PC#104 kao i kompletne stranice iz PC#40-PC#104, sa svim mogućnostima pretraživanja i indeksima koji postoje u DVD verziji. Cena CD i DVD izdanja je ista - samo izaberite vrstu izdanja kod popunjavanja narudžbenice ili pišite na adresu prodaja@pcpress.rs.PC100 je novo elektronsko izdanje časopisa "PC" - na DVD smo smestili sve objavljene tekstove od PC#1 (april 1995) do PC#104 (oktobar 2004). Svaki od preko 5.000 tekstova objavljen je onako kako je prezentovan u časopisu - vidite kompletne stranice, sa slikama, tabelama, listinzima i ostalim prilozima, i možete ih pregledati na ekranu ili štampati. Radi lakšeg čitanja obezbeđena je i tekstualna forma svih članaka, koje možete čitati na PC-ju ili PDA uređaju.

Posebna pažnja posvećena je pretraživanju podataka - već sa naslovne strane DVD-a možete zadati ime proizvoda i odmah dobiti listu tekstova u kojima je on testiran. Ukoliko tražite dodatne informacije, na stranici za pretraživanje možete zadati i složenije uslove koristeći sintaksu na koju ste već navikli kod sistema za pretraživanje Interneta kao što je Google, a dobijene rezultate možete sortirati na način koji vam odgovara. Ukoliko želite da se sveobuhvatnije upoznate sa nekom oblašću, konsultovaćete indeks tekstova po ključnim rečima (npr. "projektori", "licenciranje softvera"...) ili autorima, a uvek postoji i mogućnost da čitate "PC" onako kako je objavljivan, broj po broj i tekst po tekst.

Uz elektronsko izdanje "PC"-ja dobijate i bonus - na PC100 DVD smestili smo oko 3 GB softvera u javnom vlasništvu. Na jednom mestu ćete tako imati sve zvanične Service Pack-ove za Microsoft Windows 2000 i XP, Microsoft Office XP i 2003, Adobe i Corel programe, antivirusni softver, popularne shareware i freeware alate i mnoge korisne dodatke za Windows. Programi su podeljeni u grupe i propraćeni opisima, pa ćete lako pronaći ono što vam je potrebno ali i sagledati nove ideje za primenu računara u poslovanju.

PC100 DVD je izašao sredinom decembra, pa predlažemo da ga već sada naručite, kako biste bili spremni za prednovogodišnje kupovine i pripremanje vašeg IT sistema za izazove koje donosi ova godina. Cena je svega 900 dinara, plus troškovi pakovanja i poštarine.

Izdanje je kompletno rasprodato.