PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
   

Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.

Kratki saveti i trikovi pri radu sa računarom već godinama predstavljaju jednu od najpopularnijih tema u časopisu "PC", pa smo im posvetili čitavu knjigu. "PC 1000" je zbirka rešenja za mnoge probleme na koje nailazite u radu, ali i ideja kako se svakodnevne operacije mogu obaviti efikasnije i efektnije.

Knjiga "PC 1000" bavi se Microsoft Windows-om (verzije XP, Vista i Server 2003), komponentama sistema Office (Word, Excel, PowerPoint, Access, OneNote), grafičkim programima, poslovnim alatima ali i malim uslužnim programima kao što je Total Commander ili WinZip. Prilozi su veoma raznovrsni: od detaljnih opisa procedure slanja cirkularnih pisama (mail merge), korišćenja izvedenih tabela ili konverzije podataka iz ranije verzije Access-a u aktuelnu, preko spiskova shortcut-ova sa tastature u većini popularnih programa, do ideja za podešavanje i unapređenje radnog okruženja. Posebno poglavlje posvećeno je mrežama, uz savete za otklanjaje raznih problema na koje su naši saradnici naišli u profesionalnoj praksi.


Specijalna ponuda


Naručite knjigu PC1000 i dobićete uz nju i ePC1000 DVD - proširena zbirka saveta i rešenja, dopunjena mogućnošću pretraživanja i, kao bonus, veliku biblioteku od oko 4 GB besplatnog softvera. Knjiga i DVD za samo 990 dinara!


Iako u knjizi ima i opširnijih priloga vezanih za situacije koje su po svojoj prirodi složene, većina saveta je kratka i usmerena pravo prema cilju - opis problema i koraci koje treba izvršiti da bi on bio rešen. Ukratko, "Odabrani bajtovi" na 200 strana - nema efikasnijeg načina da dovedete svoj računar u optimalno stanje, ubrzate rad i učinite okruženje racionalnijim i prijatnijim.

Knjiga "PC 1000" će Vam pomoći ne samo da rešite, nego i da predupredite mnoge IT probleme, pa predlažemo da je naručite po povlašćenoj ceni od 990 dinara, što uključuje PDV, pakovanje i poštarinu.

Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.