PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

PC2005 - Decenija na DVD-u

 
 Kupovina iz inostranstva   
 

Časopis "PC" svakog meseca objavljuje po 170 strana teksta koji, uz sav munjeviti napredak IT sveta, ne zastareva brzo. Zato ulažemo permanentne napore da informacije i savete koje smo objavili ucinimo pristupacnim čitaocima ne samo u trenutku izlaska časopisa, već i kasnije - efikasan pristup informacijama i komentarima objavljenim u "PC"-ju predstavlja precicu do racionalnih odluka u IT sektorima firmi.

PC2005 je elektronsko izdanje časopisa "PC" - na DVD smo smestili preko 10 godina naše istorije, od PC#1 (april 1995) do PC#115 (kraj 2005). Svaki od preko 6.000 tekstova objavljen je onako kako je prezentovan u časopisu - vidite kompletne stranice, sa slikama, tabelama, listinzima i ostalim prilozima, i možete ih pregledati na ekranu ili štampati. Radi lakšeg čitanja obezbeđena je i tekstualna forma svih članaka, koje možete čitati na PC-ju ili PDA uređaju.

Posebna pažnja posvećena je pretraživanju podataka, koje je u ovom elektronskom izdanju dodatno unapređeno - već sa naslovne strane DVD-a možete zadati ime proizvoda i u trenutku dobiti listu tekstova u kojima je on testiran. Ukoliko tražite dodatne informacije, na stranici za pretraživanje možete zadati i složenije uslove koristeći sintaksu na koju ste već navikli kod sistema za pretraživanje Interneta kao što je Google, a dobijene rezultate možete sortirati na način koji vam odgovara. Ukoliko želite da se sveobuhvatnije upoznate sa nekom oblašću, konsultovacete indeks tekstova po ključnim rečima (npr. "projektori", "licenciranje softvera"...) ili autorima, a uvek postoji i mogućnost da čitate "PC" onako kako je objavljivan, broj po broj i tekst po tekst.

Uz elektronsko izdanje "PC"-ja dobijate i bonus - na PC2005 DVD smestili smo oko 3 GB softvera u javnom vlasništvu. Na jednom mestu ćete tako imati sve zvanične Service Pack-ove za Microsoft Windows XP i Server 2003, Microsoft Office 2003, Adobe i Corel programe, antivirusni softver, popularne shareware i freeware alate i mnoge korisne dodatke za Windows. Programi su podeljeni u grupe i propraćeni opisima, pa ćete lako pronaći ono što vam je potrebno ali i sagledati nove ideje za primenu računara u poslovanju.

PC2005 DVD je izdanje koje ćete uvek držati pored računara i koje će vam pomoći da brzo i efikasno pronađete informacije koje su vam u radu potrebne. Zato predlažemo da ga naručite, po povlašćenoj ceni od 990 dinara, što uključuje pakovanje i poštarinu. DVD u atraktivnom pakovanju dobićete odmah po uplati.

Izdanje je kompletno rasprodato.