PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

Englesko-srpski enciklopedijski rečnik

 

Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.

Posle velikog uspeha Morton-Benson rečnika na CD-ROM-u, firma Koš&Co je pripremila novi hit - Englesko-srpski enciklopedijski rečnik, delo našeg poznatog lingviste dr Dušana Simića.

Potreban vam je dobar i moderan englesko-srpski rečnik na disku vašeg računara, kome ćete se obratiti kad treba protumačiti neku reč ili frazu koju ste pronašli negde na Internetu ili u pismu koje ste dobili? "Englesko-srpski enciklopedijski rečnik" je rezultat desetogodišnjeg rada prof. dr Dušana Simića a ujedno i najkompletniji rečnik ove vrste na tržištu - sadrži 1.100.000 reči, 120.000 dodatnih pojmova i 15.000 izraza. Pored reči koje se široko primenjuju u književnom i govornom engleskom jeziku, u rečniku su i osnovne izvorne reči naučno-stručne terminologije iz oblasti tehnike, ekonomije i medicine.

Važne funkcije su i Copy (kopira izabrane delove opisa na clipboard), Print (štampa aktivnu odrednicu), OnTop (menja status forme rečnika u odnosu na prozore ostalih aktivnih aplikacija), Transp (podešava providnost forme) i Help, kojim se sa nove forme pristupa dodatnim sadržajima: tabelarnom spisku simbola \internacionalne fonetske azbuke (IPA), spisku nepravilnih glagola i skraćenica i opisom osnovnih funkcija programa. Ukratko, jednostavan i pregledan korisnički interfejs omogućava da rečnik bude stalno a ipak nenametljivo prisutan i da mu se obratite kad god vam je potreban.

"Englesko-srpski enciklopedijski rečnik" distribuira PC Press, pa predlažemo da ga naručite, po povlašćenoj ceni od 1.490 dinara. Disk dobijate odmah po uplati.

Izdanje kompletno rasprodato.