PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

PC Almanah softvera

 
 Kupovina iz inostranstva   
 

PC almanah softvera je izdanje kakvo do sada niste imali prilike da vidite; njime smo, po prvi put u domaćoj računarskoj literaturi, premostili jedan jaz. Naime, na jednoj strani se nalazi komercijalni softver, moćan, skup i propraćen opsežnom literaturom. Na drugoj strani je široka ponuda kvalitetnog, a besplatnog ili jeftinog softvera. Da biste ga koristili, morate prvo da saznate nešto o njemu, potom da ga pronađete na Internetu, pa tek onda da se potrudite i ovladate njegovim mogućnostima. Niko vam neće održati kurs iz primene programa za katalogizaciju digitalnih fotografija ili objasniti kako da se otarasite spam-a bez njihovog preuzimanja. Čak i kad kupite CD pun besplatnog softvera, na njemu dobijate samo kratke opise namene programa; posle toga ste opet prepušteni sami sebi.

Pripremili smo izdanje koje se obraća upravo onima koji koriste ili bi želeli da koriste besplatni ili jeftini softver, kao dopunu ili zamenu komercijalnog. Odabrali smo kvalitetne programe, grupisali ih tako da možete lako da odredite njihovu namenu, napisali opsežno uputstvo o svakom od njih, a uz tekst smo priložili i sam program na CD-u. Možete to posmatrati i sa druge strane: napravili smo kompilaciju popularnih programa raznih namena, pa smo ih snimili na CD i podržali detaljnim opisima objavljenim u pratećoj knjizi, na 430 strana.


PC ALMANAH- Total Commander
- Nero
- Norton i Kasparsky Antivirus
- ZoneAlarm
- Magic Mail Monitor
- FlashGet
- VirtualDUB
- Winamp
- PowerDVD
- Photoshop Elements
- ACDSee
- ... i 60 drugih programaPC Almanah softvera je naročito prikladan za novopečene kupce računara i početnike u svetu njihove primene, ali smo mislili i na iskusne korisnike čije je vreme dragoceno. Ukoliko niste spremni da provedete mnogo vremena u samostalnom istraživanju osobina programa raznih vrsta, a imate potrebe za njihovim korišćenjem, prateća uputstva će vas brzo uputiti na put efikasnog radu. Pritom ćete koristiti izvrsna rešenja iz oblasti koja vas interesuje; neka od njih se smatraju čak i najboljim, bez obzira što je reč o besplatnim programima. Na CD-u ćete pronaći i knjige u elektronskom obliku namenjene pripremi i proveri znanja pre polaganja stručnih ispita po sistemu CompTIA A+, a kao posebnu poslasticu pripremili smo program PC Reanimator koji će vam pomoći da konfigurišete računar ili oporavite instalaciju operativnog sistema.

Knjigu i CD PC Almanah softvera napisali su saradnici časopisa "PC": Bojan Buhač, Zoltan Geller, Dragan Grbić, Milan Kosanović, Stevan Majstorović, Branislav Mihaljev, Zvonko Pulisak, Dejan Ristanović, Bojan Stojanović i Dejan Vesić - svako od njih je "pokrivao" oblast kojom se u profesionalnom radu bavi. Urednici knjige su Dragan Grbić i Dejan Ristanović.

Verujemo da će PC Almanah omogućiti da efikasnije koristite svoj računar, pa predlažemo da ga nabavite po povlašćenoj ceni od 590 dinara (plus troškovi poštarine).

Izdanje je kompletno rasprodato.