PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 12 :

April 1996

Knjiga 50 godina racunarstva u Srbiji

PC Press Info

Dejan Ristanovic
Dejan Ristanović

Udarne teme su, u hardverskom bloku, megatest 23 VGA kartice, prikaz štampača HP Color LaserJet 5 i Epson StylusPro, medija masovne memorije (Zip drajv, Jaz i kompanija) i Psion ručnog računara, zatim (u softverskom bloku) prve vesti o Windows-u 96, prikaz paketa Corel Xara, OS/2 Warp Server-a, Enciklopedije Britanika na CD-u, ZIP programa za Windows 95... U programerskom bloku pišemo o predlogu novog C standarda, kontroli zvuka, brojevima u Clipper-u, Unix-u i drugim temama.

Posebna pažnja posvećena je komunikacijama, pa ćete tako čitati o Web prezentacijama, korišćenju svih Internet servisa sa sistema koji nude samo elektronsku poštu itd. Specijalni dodatak, čiji je autor Vladimir Ilić, ovoga puta posvećen je prvim koracima sa OS/2 Warp-om.

Broj se od četvrtka prodaje u prostorijama Redakcije, Krušedolska 5-7, po povlašćenoj ceni od 20 dinara. Od ponedeljka ga možete nabaviti na svim uobičajenim prodajnim mestima, po ceni od 25 dinara. Broj možete da naručite i pouzećem, na telefone (011)451-263 ili 436-855.