PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 14 :

Jun 1996RNIDS

Dejan Ristanovic
Dejan Ristanović

Udarne teme su, u hardverskom bloku, prikaz prvog Pentium Pro računara koji je stigao u Jugoslaviju, pregled novih Alpha i Sun modela, poređenje Pentium i Cyrix 6x86 procesora, prikaz jeftinog Kodakovog digitalnog foto aparata, kartica koje povezuju računar sa videom, kartica za prepoznavanje glasa...

U softverskom bloku detaljno prikazujemo 3D Studio Max, uporedno testiramo "alternative Corel-u", bacamo prvi pogled na Procomm Plus 3.0, opisujemo kreiranje indeksa publikacije, pomažemo pri instalaciji Windows-a 95 u mrežnom okruženju i, naravno, putujemo u svet multimedije i turističkih vodiča na CD-ROM-u.

Blok posvećen komunikacijama donosi vest o otvaranju Sezam Cafe-a, opis Microsoft-ove Internet strategije, razmatranje WebPC računara, konkretne primere programiranja u jeziku Java kao i novu rubriku, Internet vodič, u kojoj ćemo upoznavati čitaoce sa zanimljivim Web lokacijama.

Programeri će čitati o implementaciji email-a u Clipper programima, STL-u (Standard Template Library) koji omogućava da na C++-u programirate (skoro) kao na bejziku, fraktalnoj kompresiji slike, Microsoft-ovim klasama (MFC)...

Specijalni dodatak je kompletno uputstvo za upotrebu Excel-a 7.0.

"PC #14" se od srede, 5. juna prodaje u prostorijama Redakcije, Krušedolska 5-7, po povlašćenoj ceni od 20 dinara. Narednih dana pojavljivaće se i na drugim prodajnim mestima, po ceni od 25 dinara. Broj možete da naručite i pouzećem, na telefone (011)451-263 ili 436-855.