PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 18 :

Novembar 1996

TehnoGuru

Knjiga 50 godina racunarstva u Srbiji

Dejan Ristanovic
Dejan Ristanović

Udarne teme hardverskog bloka su prikaz najnovije serije Silicon Graphics radnih stanica i servera, uporedni test jeftinih laserskih štampača i skenera srednje klase, prikaz Acer servera sa dva Pentium procesora i ThinkPad 560 prenosivog računara, kao i detaljan test Cyrix-ovog i AMD-ovih "Pentium konkurenata.

U softverskom bloku čitajte o novom Windows-u "96" sa FAT32 file sistemom, opis arhitekture Windows NT 4.0, prikaz paketa SoftImage 3.5, ATM 4.0, Linux Slackware i Caldera, Sybase Optima, Microsoft J++ i FrontPage, kao i uporedni test Windows komunikacionih programa.

Programere će svakako zainteresovati tekst o OLE složenim dokumentima, pisanje Windows programa koji se naknadno lako konfigurišu, Access programiranje ili JavaScript, a hardveraše projekat emulatora EPROM-a.

"PC #18" se od utorka, 5. novembra prodaje u prostorijama Redakcije, Krušedolska 5-7, po povlašćenoj ceni od 20 dinara. Pretplatnici će ga dobiti u sredu ili četvrtak, a narednih dana pojavljivaće se i na drugim prodajnim mestima, po ceni od 25 dinara. Broj možete da naručite i pouzećem, na telefone (011)451-263 ili 436-855.