PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 11 :

Sadržaj

Knjiga 50 godina racunarstva u Srbiji

Programiranje Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Projekat Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Dva puta dvesta

Majkl Mijatović

Šta je bolje od Pentiuma Pro na 200 MHz? Naravno, dva puta Pentium Pro na po 200 MHz... u HP mašini koju predstavlja Majkl Mijatović.

17-inčni svet

Majkl Mijatović

Treba li vam novi monitor? Ekipa Majkla Mijatovića testirala je čitav niz 17-inčnih monitora najvećih svetskih proizvođača pokušavajući da izabere najbolje i najjeftinije.

Tri drumska ratnika

Dejan Veselinović

Dejan Veselinović ovoga puta testira tri zanimljiva prenosiva računara: dva proizvodi tajvanska firma DTK, a treći Texas Instruments.

Profi grafika u dva izdanja

Dejan Veselinović

Iz široke ponude grafičkih kartica, Dejan Veselinović je izdvojio dva modela za koje se ne bi moglo reći da spadaju u ekonomsku klasi, niti po nameni, niti po ceni - šta da proba onaj kome je potreban vrhunski prikaz?

Nove nade

Bojan Petrović

Iznenađenjima na tržištu procesora nikada kraja: Bojan Petrović ovoga puta predstavlja prve matične ploče sa AMD 486DX5 i IBM 5x86C procesorima.

MIPS R10000

Aleksandar Šušnjar

18. januara MIPS je predstavio najnoviji procesor, R10000. Aleksandar Šušnjar je potražio više vesti o ovom procesoru koji bi mogao da ugrozi vladavinu Intel-a.

Još jedan veliki flopi

Branko Nikitović

Posle veoma uspešnog IOmega Zip drajva, počeli su da se pojavljuju i slični uređaji drugih firmi. U rukama Branka Nikitovića našao se odgovor firme SyQuest.

Tabla umesto miša

Dejan Ristanović

Branko Nikitović

Ma koliko bio široko rasprostranjen, miš nije nezamenljiv ulazni uređaj. Vladimir Stanimirović i Dejan Ristanović isprobali su Wacom Art Pad, novi tip računarske olovke.