PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 17 :

SadržajProgramiranje Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Projekat Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Četvorostruki PRO

Majkl Mijatović

Majkl Mijatović ističe važnu osobinu Pentium Pro procesora koja se do skora retko pominjala: mogućnost rada u klasterima, odnosno višeprocesorskim računarima.

U znaku lava

Dragan Sretenović

Na Elektrotehnički fakultet u Beogradu stigla je izvanredna grafička radna stanica. Evo prvih utisaka iz pera njenog administratora, Dragana Sretenovića.

Računari sa imenom

Voja Gašić

Voja Gašić proverio je šta evropski i američki proizvođači u ovom trenutku mogu da ponude domaćim kupcima preko svojih zastupnika?

Xerox na sceni

Dejan Veselinović

Nemamo baš čest običaj da pozdravimo jedno veliko ime na našem tržištu. A kada je to ime Xerox, onda će ga sigurno primetiti Dejan Veselinović

Diskovi sledeće generacije

Bojan Petrović

Ovo je pravi trenutak da se upoznamo sa novim tehnologijama izrade diskova, ali i da pojasnimo šta je danas za Bojana Petrovića - dobar hard disk.

Memorija presuđuje!

Voja Gašić

Pojava novih grafičkih čipova uvek je zgodan povod da Voja Gašić suoči stare i nove koncepcije proizvođača i potrebe korisnika...

Sa VGA na TV

Aleksandar Šušnjar

Aleksandar Šušnjar seća se vremena kada smo računare povezivali direktno na televizore. Kako danas možemo videti računarsku sliku na TV-u.

Nova iskušenja

Bojan Petrović

Bojan Petrović razjašnjava kakvi su novi tipovi memorija i novi setovi čipova koji su se pojavili na tržištu i koji donose novu klasu mogućnosti za kupce.

Hi-Fi računar

Dejan Veselinović

Razmotrili smo slušalice i računarske zvučne kutije, a za kraj Dejan Veselinović preduzima konačni korak - povezivanje računara sa Hi-Fi sistemom.

Prvi utisci

Voja Gašić

Kako slušati radio sa zvučne kartice, audio sa Mreže uz pomoć brzog modema, skenirati uvek problematične slajdove, ubrzati ZIP drajv...