PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 178 :

SadržajKomentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Tri pogleda na gedžet

Marko Savković

Pred nama su se ekskluzivno našla tri HTC-ova uređaja: ChaCha namenjen intenzivnoj komunikaciji preko Facebook-a, vrhunski smart telefon Sensation i prava poslastica: Flyer, prvi HTC-ov tablet koji kao iznenađenje donosi kapacitivnu olovku.

Megapikseli i automatika

Megapikseli i automatika

Bojan Stanojević

Dolaze letnji meseci, vreme kada želimo da zabeležimo lepe trenutke, kojih ćemo se podsećati dok čekamo sledeći godišnji odmor. Imate foto-aparat, ali razmišljate o novom... Imamo dobru vest za vas: izbor je širok, cene su niske, a kvalitet visok!

Z68, nova zvezda desktopa

Z68, nova zvezda desktopa

Miloš Stamenković

Prošla su četiri meseca od zvanične prezentacije Sandy Bridge procesora, LGA1155 platforme i P67 čipseta, a Intel nam je već spremio novi čipset. Šta donosi Z68 i kako rade prve ploče?

Multimedijalni eBook čitači

Branislav Bubanja

Na domaćem tržištu eBook čitača najprisutniji brend je Prestigio. U svojoj ponudi imaju i nekoliko interesantnih modela sa funkcijama koje prevazilaze njihovu osnovnu namenu. Kada se umorite od čitanja, možete da pogledate film...

3D TV - lakše, brže i lepše

Mladen Mijatović

Neki smatraju da će 3D televizija konačno zaživeti tek sa ekranima koji se mogu gledati bez 3D naočara. Prelazni korak bi mogli biti Cinema 3D televizori s novom LG tehnologijom - naočari postoje, ali su znatno jednostavnije, jeftinije i ne zahtevaju punjenje baterija.

WiFi s proširenim dometom

WiFi s proširenim dometom

Mladen Mijatović

Čest problem s bežičnim umrežavanjem je relativno mali domet WLAN signala. Jednostavno i pristupačno rešenje su uređaji koji reemituju signal i tako proširuju oblast pokrivenosti. Isprobali smo TP Link TL-WA730RE.

Asus O!Play

Branislav Bubanja

Posle core komponenti i prenosivih računara, Asus širi polje delovanja i na multimedijalne uređaje. Do sada je predstavio nekoliko modela medija plejera, a na nedavno održanom CeBIT-u prikazan je i njihov prvi samostalni Blu-ray uređaj... sa dodacima.

Hibrid za šire tržište

Branko Nikitović

Toyota Prius, prvi serijski proizveden hibrid, izgledao je "svemirski" i ostavio odličan utisak. Sada smo isprobali model Auris s pogonom preuzetim iz Prius-a, dakle automobil koji izgleda sasvim uobičajeno ali je itekako cyber.

Tanji od inča

Branislav Bubanja

Samsung BD-D7500, osim što izgleda potpuno drugačije od svih dosadašnjih Samsung Blu-ray plejera, postavlja i jedan rekord...

Sharp poslovni monitori

Sharp poslovni monitori

Zoran Dranković

Poslovni monitori su namenjeni radu u najtežim uslovima - kad god, gde god i za bilo koje potrebe. Uglavnom treba non-stop da rade... i da budu vidljivi sa prilične daljine. Da vidimo šta mogu Sharp PN-L601B i PN-V601, dijagonala metar ipo.

TV preko USB-a

Miloš Stamenković

Kompanija Compro poznata je po kvalitetnim TV karticama. Proverili smo kako rade njihove USB varijante, U890F TV Stick i C200 Plus.

Dodirljiva Tegra

Branislav Bubanja

Viewsonic je uspeo da pomiri dva "neprijatelja" - performanse i cenu. Smestio je trenutno najmoćniju platformu za tablete u uređaj koji ne košta previše. Upoznajmo Viewpad 10s.

Intex 2450SUF

Andrija Ćeranić

Tražite glasan 2.1 sistem, s mnogo dodatnih mogućnosti za celodnevno uživanje u dobrom zvuku? Isprobali smo Intex 2450SUF, zvučnike kojima nije neophodan računar.

Pinktervju: Branislava Gajić, Infostud

Andrijana Maksimović

Zapošljavanje je uvek interesantna tema, baš kao i letovanja, a ako se tome dodaju i četvoročkaši, dobija se neobična kombinacija koja je deo svakodnevnice Branislave Gajić, direktora Infostud grupe sajtova.

Svaka čast Gutenbergu, ali...

Svaka čast Gutenbergu, ali...

Voja Antonić

Milioni knjiga čekaju da budu digitalizovani i dostupni svakome ko poželi da zaviri u njih. Kako brzo skenirati čitavu biblioteku? Predstavljamo efikasno rešenje sa jednim robotizovanim nosačem i dva foto-aparata.