PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 179 :

Sadržaj

TehnoGuru

Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Letnji duel titana

Marko Savković

Ako želite na odmor da ponesete najbolji mobilni telefon i ako ste se opredelili za Android platformu, pred vama su dva kandidata: HTC Sensation i Samsung Galaxy S II. Koristili smo ih paralelno, pa da pomognemo neodlučnima...

Zatišje pred Bulldozer

Zatišje pred Bulldozer

Miloš Stamenković

Kako se bliži momenat u kome će konačno na scenu stupiti nova generacija procesora, interesovanje za AMD platformu lagano raste, naročito među entuzijastima koji vole da "udaraju kontru". Isprobali smo tri ploče sa 990/970FX čipsetom.

TabLetovanje 2011

TabLetovanje 2011

Marko Savković

Želite da ostanete u kontaktu dok ste na putu a ekran mobilnog telefona je ipak premali za komforan pristup Internetu? Dobar razlog da kupite jedan od pet tablet računara koji su odskora pristupačni i na našem tržištu...

Paviljoni, veliki i mali

Paviljoni, veliki i mali

Bojan Stanojević

Prenosive računare HP-ove serije Pavilion već smo nekoliko puta predstavljali, ali nove verzije neprestano stižu. Isprobali smo dva kandidata: dv7 je pomalo sličan prethodnicima, a dm1 donosi nove ideje...

Bufalo čuva podatke

Mladen Mijatović

Mrežni storage serveri su nezamenljivi za bezbedno skladištenje velikih količina podataka, a često su opremljeni i raznim aplikativnim serverima. Predstavljamo dva Buffalo NAS uređaja, jedan sa dva i drugi sa osam diskova.

Četiri pogleda na navigaciju

Zoran Drenković

Predstavljamo nekoliko asistenata za snalaženje po divljim predelima inostranih magistrala i auto-puteva - izaberite svoj GPS uređaj za predstojeći odmor. Kandidati se zovu Mio Moov S600, Becker Pro 43 Control, Goclever Navio 500 Plus FEU i Prestigio GeoVision 5500EU.

Foto-štampači

Foto-štampači

Nenad Veljković

Foto-amateri se ne zadovoljavaju uvek razmenom fotografija na Internetu ili letimičnim pregledom slika na monitoru. Šta pružaju štampači koje možete nabaviti u našim prodavnicama? Isprobali smo Canon Selphy CP800, Sony Cyber-shot Total Solution, Canon PIXMA IP 4850 i HP PhotoSmart E AIO CN255B.

Špijunska strana

Aleksandra Šakić

Andrijana Maksimović

Budite sami svoj Džems Bond: nekoliko gedžeta koji će vam pomoći da nađete nekoga i još vidite i čujete šta on(a) radi.

Jeste li čipovani?

Voja Antonić

RFID tagovi se ugrađuju u mnoge proizvode, pa i u živa bića, u cilju brze i automatske identifikacije. Kako ova tehnologija funkcioniše i gde su joj granice?

Džepni 3G ruter

Džepni 3G ruter

Mladen Mijatović

D-Link DIR-457 je bežični ruter koji obezbeđuje vezu sa Internetom preko 3G mreže. Velik je poput iPhone-a, ima baterije, kožnu torbicu i... privlači poglede.

Povećajte IQ televizora

Branislav Bubanja

Izraz smart kod HD televizora ukazuje na podršku za napredne mrežne i online funkcije. Uz LG Smart TV Upgrader ST600 i "obični" HD televizori postaju pametniji.

Deset lakih komada

Andrija Ćeranić

Uz Intex Laptop Accessory Kit možete da ponesete na put dobar deo IT komfora koji vam inače pruža vaša kancelarija.

Robustni čuvar ulaza

Robustni čuvar ulaza

Mladen Mijatović

Osim uvida u unutrašnjost, dobro je znati i šta se dešava u okolini zgrade, a za to su potrebne kamere koje mogu da izdrže sve temperaturne i klimatske uslove. Kandidati su Axis M3113-VE i M3114-VE.

Skoro kao hologram

Branislav Bubanja

Osim cenom, ViewSonic-ov projektor PJD5122 privlači pažnju i mogućnošću prikaza slike u trećoj dimenziji.

Sharp-ov poslovni štampač

Zoran Drenković

Za poslovno štampanje najpogodniji je uređaj koji pretežno štampa u formatu A4, a po potrebi može da se poigra i sa A3 listovima. Upravo takav je Sharp MX-2310U.

Sony Cyber-shot DSC-HX100V

Sony Cyber-shot DSC-HX100V

Nenad Veljković

H serija donosi prve Sony-jeve kompaktne kamere ove sa Carl Zeiss objektivom i 30x optičkim zumom. Puna HD video podrška, novi CMOS senzor i 3D opcija samo upotpunjavaju ponudu ozbiljnog igrača na velikom tržištu.