PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 182 :

Sadržaj

TehnoGuru

Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Konačno... Bulldozer

Miloš Stamenković

Novi AMD-ov procesor bio je nekoliko meseci tema broj jedan među IT entuzijastima, koji su sa velikim interesovanjem iščekivali da se Bulldozer pojavi na tržištu. AMD FX 8150 je konačno pred nama!

Put do notebook-a.... i sa njim

Put do notebook-a.... i sa njim

Dejan Ristanović

Bojan Stanojević

Krenimo na put do vašeg novog notebook-a - kao prethodnica, istražili smo ponudu u Tehnomanijinim prodavnicama i napravili izbor interesantnih modela. Na vama je da razmislite o onome što vam je potrebno i izaberete jedan od njih. A onda, laptop u torbu, pa na put...

Intex telefoni za više kartica

Marko Medić

Telefoni s podrškom za više SIM kartica su još uvek retke zverke u svetu mobilne telefonije. Zato smo sa interesovanjem pogledali Intex-ovu ponudu.

Instalacija na daljinsko upravljanje

Instalacija na daljinsko upravljanje

Mladen Mijatović

Unica Wireless uređaji omogućavaju vam da modifikujete postojeću električnu instalaciju i dodate joj nove, pametne funkcije brzo i jednostavno. Nema bušenja i rušenja zidova i provlačenja novih kablova!

Sedmorka za deceniju

Milan Bašić

Zapitate li se povremeno kako će za pet ili više godina izgledati svet? Ovog puta u našim mislima je elektronika: izdvojili smo sedam inovacija koje se još uvek "krčkaju" u laboratorijama ili su u ranoj fazi komercijalizacije, ali za koje se već sada može reći da su posebne i, što je još važnije, moguće.

Adapteri za brži WiFi

Mladen Mijatović

WiFi po novom N standardu nudi veće brzine, pogodne za streaming multimedije i druge zahtevne aplikacije. TP Link nudi veliki izbor pristupačnih adaptera kojima možete da osvežite svoj stari računar.

Blueberry Net Cat M-03 C

Blueberry Net Cat M-03 C

Voja Gašić

Domaća "mrežna maca" je napredovala, pa u trećem izdanju ovaj tablet krasi vrlo pristojan hardver, uz vrlo umerenu cenu.

Odlična slika i pri slabom svetlu

Mladen Mijatović

Axis je razvio tehnologiju Lightfinder koja na kamerama daje oštru sliku sa malo šuma i očuvanim bojama, čak i u polumraku - gotovo je sa skrivanjem.

Treća dimenzija - vrlo povoljno

Branislav Bubanja

3D televizori su privlačni, ali kupovinu odlažemo kad shvatimo kolika dubina džepa nam je potrebna za njih. Mora li da bude baš tako? LG, modelom DM2350D Cinema 3D, dokazuje da ne mora...

Maskirani miševi

Maskirani miševi

Branislav Bubanja

Još od 1963. godine, kada je napravljen prvi prototip miša, on suštinski nije menjao izgled. Da li je došlo vreme za promene? Genius je pripremio miša u obliku prstena, Ring Mouse, kao i Pen Mouse usmeren prema ljudima koji pero vole više od miša...

Nikon V1

Nenad Veljković

Nikon je oko CX 10 Mp CMOS senzora stvorio Nikon 1 liniju foto-aparata, sa četiri ultra portabilna objektiva i novim eksternim blicem. Tu liniju čine dve kamere sa izmenljivim objektivima, V1 (high-end model) i kompaktnija, jeftinija J1. Pođimo sa vrha...

Notebook nosi Pradu

Andrijana Maksimović

Kao tehnološki napredna pripadnica ženskog roda, kupili ste notebook zavidnih performansi, ali avaj - nezavidnog izgleda. Evo nekoliko predloga kako da ušminkate svoj laptop i od ružne Beti napravite Bijonse.