PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 19 :

SadržajProgramiranje Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Projekat Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Nove ploče prolaze kroz grad

Aleksandar Veljković

ATX Form Factor formulisao je Intel - Aleksandar Veljković tvrdi da će hardver tako biti jeftiniji, servisiranje olakšano, a priključenje periferija pojednostavljeno.

Osma brzina

Bojan Petrović

Šest meseci nakon naašeg prethodnog testa CD-ROM uređaja, Bojan Petrović akcenat stavlja na osmobrzince, čija je pojava u našim računarima ovih dana normalna stvar.

Moderna vremena

Voja Gašić

Video zapis nije više zarobljen samo na trakama. Kakav hardver možete (ili morate) da koristite da biste ga preselili u kompjuter, objašnjava Voja Gašić.

Video iz PC-ja

Dejan Veselinović

Dejan Veselinović koncentrisao se na "pokretne slike", odnosno reprodukciju multimedijalnih CD-ROM-ova na ekranu monitora.

Trostruko digitalno

Aleksandar Šušnjar

Aleksandar Šušnjar predstavlja zvučnu karticu koja je u potpunosti digitalna!

Brza tehnologija

Bojan Petrović

Tek što je apsolvirao Pentium kompatibilne procesore, do Bojana Petrovića su stigla nova iznenađenja: AMD procesori Pentium klase, uz najave Cyrix-ovog M2.

Moderne veze

Miljan Jovanović

Da li računar baš mora da bude opkoljen žicama? Za sledeću godinu Miljan Jovanović najavljuje USB, koji već krasi nove Pentium HX ploče.

U profi svetu

Branko Nikitović

Šta da rade oni koji je trba da skeniraju format veći od A4? Jedno od rešenja može biti skener formata A0 - Branko Nikitović predstavlja Calcomp-ovu seriju ScanPlus.

Šta mi se dešava

Dejan Veselinović

Ima zaista čudnih stvari na koje nailazimo u svakodnevnici; za inat pesimistima, nisu sve one loše. Evo nekoliko slučajeva sa kojima se sreo Dejan Veselinović.

Sledeći mrežni korak

Dragan Sretenović

Edukativna priča Dragana Sretenovića o tome kako savremene računaske mreže rade i koja je uloga switching hub-ova u njihovom poboljšanju...

Internet kutije

Boris Stanojević

Već dugo se priča o jeftinim spravama koje služe za pristup Internetu, ali do njihove masovne pojave na tržištu za sada nije došlo. Zašto je tako, objašnjava Boris Stanojević.

Prvi utisci

Voja Gašić

U ovom broju čitajte o šalterskim štampačima, karticam svaštarama i pravim sitnicama koje ne znače baš život, ali ga sigurno ulepšavaju...