PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 191 :

Sadržaj

TehnoGuru

Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Treći ultra-talas

Bernd Theiss

Inge Schwabe

Dok smo se borili sa vrućinama i talasima, ultrabook računari su stigli do treće generacije, koja obećava mnogo. Isprobali smo četiri modela firmi Acer, Asus, Lenovo i Sony.

Blu-ray i surf iz fotelje

Branislav Bubanja

Sven Heinzer

Klasično gledanje televizije je prošlost - danas se gleda "pametno", čak i bez smart televizora. Upoznajmo pet Blu-ray plejere iz nove, pametne generacije.

Uspeh bez tajni

Voja Gašić

Od Samsung-a uvek očekujemo vrhunske proizvode, a polako se privikavamo i na činjenica da Samsung od svakog novog proizvoda napravi svetski događaj. Galaxy S III je to potvrdio, a mi smo ga sa zadovoljstvom testirali.

Bolji panel i TV tjuner

Bojan Stanojević

Monitori u prodavnicama su slični, i izgledom i u performansama: bitna razlika je u dijagonali i rezoluciji. Isprobali smo dva LG-jeva modela koji se izdvajaju iz mase - IPS224V može da se pohvali IPS panelom, dok LG M2352D ima i TV tjuner.

Savršen pogled

Savršen pogled

Inge Schwabe

Na prvi pogled samo je tanji, ali na drugi pogled vidi se da je ekran oštriji. MacBook Pro s Retina ekranom predstavlja veliki korak napred, ali i neočekivano približavanje modelu Air. Da vidimo kako radi...

OKI kancelarija

OKI kancelarija

Novak Jovanović

Novi OKI-jev multifunkcionalac MB4512dn iznenađuje mogućnostima i agilnošću. Pritom ne košta mnogo, a krije i neka dodatna iznenađenja...

Prestigio Ion nettop

Branislav Bubanja

Prestigio je napravio kompaktan računar koji možete da sakrijete i iza monitora. Da vidimo da li je zgodniji za posao ili za multimediju...

Strujni adapteri za svaku priliku

Novak Jovanović

Lvsun-ovi univerzalni strujni adapteri sa lakoćom će ispuniti sve vaše potrebe za napajanjem prenosivih ljubimaca. Samo izaberite pravi...

Kad treba baciti oko na situaciju...

Kad treba baciti oko na situaciju...

Mladen Mijatović

Mobotix S14D je jedinstvena kamera sa dva "oka" opremljena hemisfernim objektivima - svako od njih može da sagleda situaciju iz sopstvene perspektive, u punom prostornom uglu.

Svestrani DVB-T2 tjuner

Bojan Stanojević

Želite da gledate digitalni zemaljski TV program, ali vaš televizor ne podržava standard DVB-T2? Rešenje je eksterni tjuner, na primer, Vivax DVB-T2 120.

CM Storm SF-19 Strike Force

Stevan Mladenović

Ako vam se laptop pregreva, oluja će ga sigurno rashladiti. Storm SF-19 ima dva ventilatora i podržava modele do 19"...

Aivia za igrače

Novak Jovanović

Gigabyte ne spava na lovorikama: linija igračkih periferija Aivia upravo je postala bogatija za nekoliko pametno dizajniranih uređaja. Isprobali smo Osmium tastaturu za igrače i Krypton miša sa izmenjivom šasijom, a u paketu se našla i Krypton Mat podloga.

Garmin trojac

Andrija Ćeranić

Tri nova modela iz neprevaziđene serije eTrex i dalje su jeftini, ali su se mogućnostima približili skupljim GPS uređajima. Šta mogu Etrex 10, 20 i 30?

Canon EOS M

Canon EOS M

Nenad Veljković

Dugo se čekalo da i poslednji veliki igrač ponudi aparat bez ogledala i sa izmenjivom optikom. Canon je spakovao 18 Mp CMOS APS-C senzor i 14-bitni Digic 5 procesor slike u magnezijumsko telo mase 300 grama. Upoznajmo EOS M, kompaktnu verzija DSLR modela EOS 650D.