PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 193 :

SadržajKomentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Softver Komunikacije Pcbiz
 Naslovna strana 
 

Hardver

Windows 8 u prirodnom okruženju

Windows 8 u prirodnom okruženju

Dejan Ristanović

Pravu snagu Windows 8 pokazuje tek kada ga stavite u okruženje za koje je zapravo pisan - na tablet računar. U predvečerje promocije novog operativnog sistema i gomile novih tableta, pred nama se našao prvenac - Samsung Slate PC 700T1A.

Megdan na vrhu

Miloš Stamenković

Iako interesovanje za nova grafička rešenja nije na nekadašnjem nivou, NVIDIA i AMD se trude da tržištu ponude bolje i štedljivije grafičke procesore. Pogledajmo šta donose grafične kartice NVIDIA 6xx i AMD 7xxx generacije.

Ultrabook manija

Ultrabook manija

Inge Schwabe

Šta se krije u ultrabook-u i zbog čega nas svi proizvođači zasipaju novim modelima? A ako je ultrabook već neophodan sledeći korak u mobilnom svetu, koji model izabrati?

NEC Multi-Touch monitori

NEC Multi-Touch monitori

Mladen Mijatović

Pored interaktivnih tabli, moderna učionica ili sala za prezentacije može da bude opremljena i velikim ekranom osetljivim na dodir. NEC V462-TM i V651-TM su ekrani osetljivi na dodir zasnovani na potpuno drugačijoj tehnologiji (kamere koje snimaju vaše prste), a uz njih stiže i softver za interaktivnu saradnju predavača i publike.

Igre bez (hardverskih) granica

Igre bez (hardverskih) granica

Novak Jovanović

KimTec MSGW Pro. 710 - Gamer Ultra je snažna igračka mašina zasnovanu na procesoru Core i7 i GTX560 grafici. Hoće li vam ovaj računar pomoći da konačno spasite svet od raznih virtuelnih hordi?

Y-cam IP kamere

Mladen Mijatović

Y-cam serija kamera za video-nadzor prilagođena je potrebama manjih kompanija i kućnih korisnika. Za pristupačnu cenu ove fleksibilne kamerice pružaju mnogo toga - vreme je da obezbedite i svoj stan!

Mali moćni projektor

Bojan Stanojević

LED tehnologija omogućila je drastično smanjenje dimenzija projektora: LG PB60G gotovo da može da stane u džep, a radi kao veliki. Sa zadovoljstvom smo isprobali prvi (skoro) HD projektor koji ćete lako nositi sa sobom i koji se praktično i ne greje.

Gigabyte Aivia Xenon

Novak Jovanović

Inspirisan Apple-ovim "magičnim" mišem, Gigabyte je predstavio prinovu koja ne nalikuje ni jednom modelu iz sada već obimne kolekcije.

Do rutera iz oblaka

Do rutera iz oblaka

Bojan Stanojević

Termin cloud sve više dobija na značaju. D-Link je predstavio Cloud Router DIR-605L. Da vidimo po čemu je on jedinstven, i šta mu je cloud arhitektura donela.

Velika dijagonala, široki uglovi

Bojan Stanojević

Cene IPS monitora padaju - LG nudi 27" model IPS277L za svega 300 evra, koliko su donedavno koštali TN modeli. Da li da tražite još mesta na stolu?

LEDenobela štampa

LEDenobela štampa

Novak Jovanović

Verovatno ste se barem jednom zapitali kako da odštampate dezen bele boje na obojenom papiru. OKI ima jednostavno rešenje: beli toner. I odgovarajući LED štampač ES7411WT.

Nikon D600

Nenad Veljković

Nikon D600 se trudi da nas impresionira: od D7000 je nasledio hvaljeni korisnički interfejs a od D800 puno kontrola i opcija. Uz 24 Mp CMOS senzor punog formata i AF sistem unutar tela, aparat snima i nekomprimovani HD video...

Roman u krastavcima

Roman u krastavcima

Jelena Rupnik

Ko god se bavio pisanjem zna da je to dosadan, naporan i usamljenički posao... skoro kao računovodstvo. Kakve vajde od novih tehnologija, ako ne mogu da nam pomognu kada nam je najteže?