PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 202 :

SadržajPc.edu Tehnovizija Iz drugog ugla Aktuelno Komentari Rubrike
Prvi pogled Gizmodrom Test zona Iz prakse Pc.biz
 Naslovna strana 
 

Prvi pogled

Haswell na delu

Dejan Ristanović

Nova generacija Intel-ovih mikroprocesora već je stigla do nas, ugrađena u novi Sony VAIO Pro 13 ultrabook mase koja za dlaku prelazi kilogram. Ima li uopšte smisla čekati išta bolje?

Google Chromecast

Branko Nikitović

Mnogo dobrih ideja je isprobano pri funkcionalnom povezivanju računara, mobilnog uređaja i televizora u celinu. Sada se u "rat za dnevnu sobu" uključuje i Google na sebi svojstven način - jeftino i jednostavno. Adut se zove Chromecast.

Sve u jednom - zaista!

Sve u jednom - zaista!

Bojan Stanojević

Na teško pitanje "tablet ili laptop" ima raznih odgovora, a šta ako u kombinaciju dodate i stoni računar? I to se može rešiti - pogledajte HP Envy Rove 20.

Mali džin

Dejan Ristanović

U eri malih i lakih laptopa Lenovo IdeaPad Y510p nas je iznenadio kako dimenzijama i masom, tako i performansama.

Uspešno zatezanje bora

Radovan Bibić

Sačuvane dobre odlike uređaja uz umerenu, ali dobro pogođenu nadogradnju mogu doneti veliki iskorak, što je potvrdio Gigabyte osveženim smartfonom GSmart Maya M1 v2.

Measy Mini PC

Branislav Bubanja

Moderni multimedijalni plejeri zasnovani su na Android-u i sve ih je više. Measy Mini PC U2A se pridružuje trendu, uz niz opcionih dodataka.

Komplet za videofile

Voja Gašić

Od snimanja, preko montaže, do prikazivanja na najbližem belom zidu... Kamkorder Sony PJ780VE nudi sve što video-entuzijasta može da poželi, i to u istom kućištu.

Nokia Lumia 520

Voja Gašić

Lumia 520 je živahan smartfon izrazito privlačne cene. Ako razmišljate o prelasku na Windows Phone 8, ovo je dobar kandidat.

S4 Mini, zadovoljstvo maksi

S4 Mini, zadovoljstvo maksi

Voja Gašić

Svaki Galaxy top-model imao je mini varijantu koja se obično kupovala suprugama ili devojkama. Četvrta generacija S serije više i nije tako mini...

Sistemski overkloking

Sistemski overkloking

Miloš Stamenković

NVIDIA je predstavila grafičke karice iz serije 700: najpre su stigli GTX780 i GTX770. Sada stižu i GTX760 kartice, po ceni najbliže realnosti većine kupaca. Isprobali smo Gigabyte-ov adut.

PC s televizorom

Bojan Stanojević

Talas all-in-one računara stigao je i do Samsung-a - predstavljamo vam njihov Ativ One 5.

Prestigio Fablet

Voja Gašić

Prestigio je sve hrabriji kada je u pitanju hardver i dizajn njegovih uređaja. MultiPhone PAP 5044 je fablet sa HD ekranom.

Tablet sa bonusom

Voja Gašić

ASUS MeMo Pad HD 7 nije samo značajno unapređenje prethodnog MeMO modela, već donosi redefinisanje čitave klase jeftinih tableta. Sve je sada tu!

Šuko UPS

Boris Stanojević

APC je nesumnjivi lider na polju UPS-ova, a mesto lidera nije lako održati: svi se uvek ugledaju na lidera pokušavajući da ga svrgnu s trona. Zato nema spavanja na lovorikama, već se mora ići napred i širiti tržište. Recimo, obezbeđujući da na UPS ne priključujemo samo računare...

Beležnica od 8 inča

Voja Gašić

Galaxy Note serija fableta i tableta ima vernu publiku koja voli da koristi olovku. Isprobali smo Note 8 i njegov S-Pen.

Zvanična TV evolucija

Voja Gašić

Učinite svoj Samsung SmartTV još pametnijim, i to koristeći oficijelni Samsung Evolution Kit.

Sony NEX 3N

Nenad Veljković

Još jedan aparat sa APS-C senzorom potvrđuje da su se poluformat i izmenjiva optika održali u ovoj klasi. Šta kvalitetan senzor i odlična slika, kao i izbegavanje kompleksnosti DSLR sveta, donose ovom Sony foto-aparatu?

Uslužni programi

Jovan Bulajić

Xara Designer Pro X9, PeaZip, Microsoft Office Configuration Analyzer Tool i Windows Sysinternals ZoomIt.

Internet vodič

Ladislav Struharik