PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 207 :

Sadržaj

TehnoGuru

Tehnovizija Aktuelno Komunikacije Komentari Rubrike
Prvi pogled Test zona Iz prakse Pc.biz
 Naslovna strana 
 

Prvi pogled

Netbook nove generacije

Voja Gašić

Ako ste uživali u netbook eri, Asus Transformer Book T100 je pravi izbor za vas - mali, lak, sa tastaturom koja se odvaja i... velikim Windows-om 8.1.

Brušeni dijamant

Brušeni dijamant

Branislav Bubanja

Ako se nekad za Prestigio moglo reći da je brend koji se bori za tržište samo niskim cenama, novi tableti iz serija Quantum i Diamond svrstavaju Prestigio u premium kategoriju. A cena je ostala povoljna, pa smo sa zadovoljstvom isprobali MultiPad 4 Diamond 7.85.

Tableti za decu i roditelje

Tableti za decu i roditelje

Voja Gašić

Samsung radi za sve starosne grupe, pa smo na pregled dobili Samsung Galaxy Tab 3 Kids i novi Samsung Galaxy Note 10.1 2014.

Digitalni lampaši

Branislav Bubanja

Novi Samsung soundbar audio-sistem HW-F750 obezbeđuje različite načine bežičnog povezivanja... uz druga zanimljiva tehnička rešenja.

Nove verzije Tellsticka

Bojan Milosavljević

Tellstick je mali USB adapter sa bežičnim interfejsom koji služi za daljinsko upravljanje kućnim aparatima. Stigla su i unapređene verzije ovog zanimljivog gedžeta: Tellstick Duo i Tellstick Net.

Zalman kuleri

Zalman kuleri

Miloš Stamenković

Domaće IT prodavnice nisu preterano dobro snabdevene specijalizovanim kulerima za naprednije sisteme, pa nas raduje da se čuveni korejski proizvođač Zalman vraća na naše tržište. Isprobali smo kulere ZNPS14X i CNPS 9700 LED.

Uslužni programi

Jovan Bulajić

Ultimate Windows Tweaker, Norton Utilities, Aomei Partition Assistant i Avira PC Cleaner.

Život po CES-u 2014

Branislav Bubanja

Najveći svetski Sajam potrošačke elektronike CES je od 7. do 10. januara u Las Vegasu okupio sve one koji nešto znače, kao i mnoge koji bi voleli da nešto znače u svetu modernih tehnologija. Pustili smo maštu na volju i zamislili kako će izgledati jedan dan kada gadžeti koje smo videli na CES-u 2014. postanu deo naše svakodnevice.