PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 24 :

SadržajProgramiranje Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Projekat Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

A sada, Pentium II

Majkl Mijatović

Prvi primerci novog Intel-ovog procesora već su krenuli u svet, a testovi dr Majkla Mijatovića pokazuju nešto neočekivano: korak koji Klamath čini nije usmeren uvis, već ustranu...

Disketa umesto diskete

Aleksandar Veljković

Konkurs za naslednika diskete je i dalje otvoren, a a:drive je na dobrom putu da se nametne: čita obične diskete, ali i 120 MB kartridže, kaže Aleksandar Veljković.

Neka bude slika

Aleksandar Veljković

Voja Gašić

Ako želite da uložite najmanje novca, a da razliku u radu vašeg računara odmah osetite, menjajte grafičku karticu! Šta se trenutno nudi i koliko vredi, pokušali su da otkriju Voja Gašić i Aleksandar Veljković.

Četvrta lasta čini proleće

Saša Krstić

Pojavom MMX procesora, SDRAM memorija, AMD K6 i CxP200 procesora, morao je da se širi i I430 FX/VX/HX set čipova. Tako je nastao TX, "novi Triton". Saša Krstić je isprobao jedan od prvih primeraka.

Pritiskom na dugme

Branko Nikitović

Hewlett-Packard-ov ScanJet 5p, namenjen kućnoj i poslovnoj upotrebi, iznenadio je Branka Nikitovića ne samo novim dizajnom i pristupom radu, već i izuzetnim softverom.

Ponovo na stazi slave

Josip Modli

Pre nekoliko godina, Apple PowerBook je bio jedan od glavnih modnih detalja poslovnog čoveka. Josip Modli je dočekao nove modele, a čekanje se isplatilo...

Miro Adventure Set

Dejan Veselinović

Računarske igre se odavno moraju posmatrati kao veoma ozbiljna stvar i značajan segment tržišta. Dejan Veselinović je isprobao paket koji je spakovala nemačka firma Miro.

Kako uslikati fajl

Voja Antonić

Testirali smo jedan slide maker, a pored ocene, Voja Antonić se potrudio da nam objasni šta su slajd mejkeri i kako oni rade.

Ništa bez zvuka

Miljan Jovanović

Nemata previše iskustva sa zvučnim (i raznim drugim) karticama, a želeli biste da vaš PC "propeva"? Miljan Jovanović će vam pomoći da izaberete i montirate Sound Blaster... ili nešto bolje.

Mreže bez žica

Berislav Todorović

Reč mreža mnoge obično asocira na beskrajnu šumu kablova kojima su računari povezani. Berislav Todorović tvrdi da može i bez tih kablova...

Na sledećoj stepenici

Bojan Petrović

Dva procesora koja su se ovog meseca našli na stolu Bojan Petrovića su, na neki način, klonovi Pentiuma, ali se njihova sličnost tu završava: uporedimo rezultate koje su postigli AMD K5 PR166 i Pentium 200 MMX.

Prvi utisci

Voja Gašić

Voja Gašić sa saradnicima vodi vas kroz novosti na našem hardverskom tržištu. Ovaj put posebno će se obradovati serviseri...