PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 9 :

SadržajProgramiranje Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Projekat Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Power ili Pro?

Majkl Mijatović

I onda kada je izgledalo da je rat između Intel-a i Motorola-e završen, pojavila su se "oružja" kojim se najavljuju nove bitke. Hoće li PowerPC biti dovoljno dobar da poremeti miran san PentiumPro-a, pokušao je da proceni dr Majkl Mijatović.

U znaku brzine

Bojan Tepavčević

Malo kome su 32-bitni programi služili za iole ozbiljnije svrhe, ali pojavom Windows-a 95, situacija se menja. Bojan Tepavčević je testirao veliki broj matičnih ploča u potrazi za onom koja je u 32-bitnom režimu najbrža.

Originali falsifikata?

Maja Vilus

Nova Godina donosi pravu buru na tržištu procesora. Pobednik je neizvestan: Intel je tradicionalno u prednosti, ali za petama su mu i drugi, poručuje Maja Vilus.

Leteći diskovi

Bojan Petrović

Bojan Petrović je testirao desetak vrhunskih hard diskova, koristeći, između ostalih i Disk Energy, softver koji je u tu svrhu posebno dizajnirala ekipa naših saradnika.

Bez žurbe u zamenu

Dejan Veselinović

Ispred Dejana V. Veselinovića su se našla dva nova izdanka Hawlett-Packard-ove porodice laserskih štampača: 5L i 5P, spremni da zamene starije modele. Vredi li menjati postojeći laser?

Druga generacija Stylusa

Dejan Ristanović

Posle velikog uspeha Epson Stylus štampača, za kraj ove i sledeću godinu pripremljni su naslednici: Stylus 2 i Stylus 2s. Pored njih, na testu Dejana Ristanovića našao se i crno-beli Stylus 820.

A tada dođe UPS...

Dejan Veselinović

Možda je pravo vreme da konačno "doskočite" Elektrodistribuciji: Uninterruptible Power Supply je prava stvar, uverava Dejan Veselinović.

Brzo i pouzdano

Pavle Peković

Ako želite da povežete dva sistema, naš saradnik Pavle Peković predlaže da vaš izbor bude Racal-ov Penril Datalink V.34M modem.