PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 96 :

Sadržaj

TehnoGuru

Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Softver Komunikacije Programiranje
 Naslovna strana 
 

Hardver

Zimska kolekcija

Milan Bašić

Kupovina notebook-a više nije stvar prestiža već potrebe, pa smo zavirili u ponudu firmi Hewlett-Packard i Toshiba. Predstavljamo modele nx7000, nc4000, nc8000 i Satellite M30.

PC na poslu

PC na poslu

Branko Maksimović

Nenad Akšić

Nakon što je uspešno završen jedan od najvećih poduhvata u istoriji časopisa "PC", testiranja 25 kućnih računara, okrećemo se korisnicima u firmama - od svih domaćih distributera zatražili smo računar prilagođen kancelariji. U Redakciju je ubrzo stiglo 17 snažnih računara...

Na američki način

Vladimir Cerić

U borbi za svaki evro (ili barem dinar), kupci često zaboravljaju na važnost posedovanja kvalitetnih periferija. A Microsoft-ove tastature i miševi spadaju u najbolje...

Asus za svačiji džep

Asus za svačiji džep

Vladimir Cerić

Novi Asus-ov hit se zove MyPal PDA. To je mali računar koji donosi pravo osveženje na tržištu...

Svet je ravan

Branko Maksimović

Ovu godinu obeležio je fantastičan rast prodaje LCD monitora, a i posla oko njihovog testiranja sve je više. Isprobali smo CTX S700BA, DTP L7AK2A, HP 1703, Philips 150c i Sony HX73.

U znaku petice

U znaku petice

Aleksandar Veljković

Olympus je ovih dana promovisao dva zanimljiva nova modela digitalnih fotoaparata koji obezbeđuju rezoluciju od 5 Mp - C-5060 Widezoom i C-5000.

Internet obezbeđenje

Branislav Bubanja

Kako nam savremena bezbednosna tehnologija može pomoći i kako je integrisati u sistem koji se lako kontroliše?

Kyocera FS-1900n

Kyocera FS-1900n

Milan Četić

Japanska firma Kyocera ne odustaje od prvobitne koncepcije koju koristi u svojim laserskim štampačima - super-čvrsti valjak i toner koji se sipa u kasete. FS-1900 je predstavnik najnovije generaciju Kyocera lasera namenjenih malim radnim grupama.

HP ScanJet 5530

Angelina Vučković

HP nam je ponudio novi, univerzalni skener solidnih performansi sa ADF-om i dodatkom za skeniranje filmova. Koliki su dometi ovog skenera koji se ponosi povoljnom cenom?

Kodak Easyshare DX 6440

Milan Četić

Kao najveći proizvođač klasičnog foto-materijala na svetu, Kodak se oprezno uključivao u "digitalnu revoluciju", ali su vremenom njegovi digitalni aparati postali vrlo interesantni proizvodi. Easyshare DX 6440 je model sa trenutnog vrha Kodak-ove ponude...

Canon EOS 300d

Milan Četić

U poslednje dve-tri godine,Canon je postigao mnogo na polju profesionalnih fotoaparata. Sada je pred nama najnoviji model EOS 300D, prvi korak ka približavanju vrhunskih proizvoda širem krugu fotografa.

Philips bClever SV1

Milan Četić

Philips je kod nas poznat (i) po digitalnim video-projektorima, koji vas možda neće zaseniti specifikacijama sa papira, ali vas zato neće izneveriti u radu. Najnoviji model iz ekonomske klase zove se bClever SV1.

Lexmark T630

Milan Četić

Modelom T630 Lexmark snažno parira HP-u na tržištu radnih grupa srednje veličine. Njegove performanse su, kao što možete da pretpostavite, u dlaku iste kao kod HP-ovog takmaca, ali mu je zato cena primetno niža.

Ploter koji nije (pre)skup

Milan Četić

Ploteri oduvek spadaju u ekskluzivnu opremu visoke cene. Hewlett-Packard je, modelom DesignJet 120, odlučio da napravi presedan...

Računar na dva točka

Esad Jakupović

Pre godinu dana najavljivan kao revolucionarno lično vozilo, na ulice gradova stigao je jednostavan, praktičan i srazmerno skup pametni dvotočkaš - Segway.

Ka vrhunskom zvuku

Aleksandar Veljković

Terratec već dugo pravi vrhunske zvučne kartice za profesionalce, a sada nude štošta i za ostatak sveta...

Prvi utisci

Voja Gašić

Altec Lansing 2.1 zvučnici, Club 3D Radeon 9600SE i Club 3D GeForce FX5600 grafičke kartice, DTK USB kutije, Kuler za disk i Nikon Coolpix 3700.