PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
Aktuelno Aktuelno
PC #210 : Maj 2014 TehnoGuru

 Naslovna  Sadržaj 
   

Vizit BIZIT

Ove godine Beograd dobija svoj zvanični sajam posvećen poslovnoj primeni informatičkih rešenja - PC Press na Beogradskom sajmu od 12. do 16. maja, u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike, organizuje BizIT.

Informaciono‑komunikacione tehnologije su temelj razvoja modernog društva i suštinska komponenta savremenog poslovanja. Njihov napredak je toliko brz da ga nije lako pratiti, naročito kada želimo da svaku investiciju u ICT pretvorimo u dodatnu vrednost za svoje poslovanje. U želji da doprinesemo razvoju domaćeg informatičkog tržišta, u saradnji sa Beogradskim sajmom i uz podršku Privredne komore Srbije, organizujemo BizIT, specijalizovani sajam posvećen efikasnoj primeni ICT-ja u poslovnom okruženju.

BizIT će okupiti stručnjake iz ICT industrije koji će zainteresovanim posetiocima predstaviti nova saznanja i rešenja značajna za razvoj poslovanja. Izlagači na BizIT‑u će kroz sajamsku postavku predstaviti svoja rešenja, proizvode i usluge, dok će u konferencijskom segmetnu poslovnog sajma biti održan prateći stručni skup koji će okupiti ICT stručnjake iz zemlje i regiona. U okviru petodnevne konferencije, eminentni predavači će predstaviti nova saznanja na polju poslovne primene ICT‑ja, a uspešne domaće kompanije prezentovati svoja inovativna rešenja i usluge prilagođene savremenim poslovnim zahtevima. Preliminarni spisak izlagača i satnicu konferencijskog segmenta skupa objavljujemo u posebnoj publikaciji koja prati ovaj broj časopisa „PC“, a detalji će biti publikovani na sajtu bizit.rs.

Osnovni cilj BizIT‑a je da edukuje ICT profesionalce i omogući direktan kontakt između ponuđača usluga i klijenata, ali i da posetiocima predstavi novi pogled na ICT scenu, sugeriše nove paradigme poslovanja, i širi informatičku kulturu na našim prostorima. Zato je sajam organizovan u paraleli sa masovnom manifestacijom kao što je Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća. Verujemo da će neki od posetilaca prepoznati svoju budućnost u ICT oblasti, zbog čega je poslednji dan sajma posvećen informatičkom obrazovanju mladih kao ključnom pitanju za napredak domaće privrede.

Čitaocima „PC“‑ja smo obezbedili priliku da posete Sajam tehnike plaćajući svega polovinu cene ulaznice. Pozivamo vas da učestvujete u nastanku i inicijalnom razvoju BizIT‑a koji će, kao svojevremeno naš časopis, izrasti u referentni resurs za sve one koji profesionalno koriste računare u Srbiji.