PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

ePC1000+ DVD - 1000 rešenja za 1000 problema


Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.

Kako "u tri poteza" obaviti neki posao ili rešiti problem na računaru? Kratki saveti i trikovi već godinama predstavljaju jednu od najpopularnijih tema u časopisu "PC", pa smo im prošle godine posvetili knjigu "PC 1000" - to je zbirka rešenja za mnoge probleme na koje nailazite u radu, ali i ideja kako se svakodnevne operacije mogu obaviti efikasnije i efektnije.

Mnogi čitaoci ove knjige poželeli su iste informacije u elektronskoj formi, kako bi pretraživanje bilo brže i lakše. Ispunjavajući tu želju, za novembar prpremamo ePC 1000+ DVD, sa joj više saveta i trikova, organizovanih u veliku bazu podataka koja se efikasno pretražuje prostim zadavanjem upita u stilu Google-a.

Specijalna ponuda

Naručite ePC 1000+ DVD i dobićete besplatno knjigu PC 1000 - ujedinite najbolje iz oba sveta, lako čitanje sa papira i lako pretraživanje materijala na DVD-u, PLUS velika biblioteka besplatnog softvera! Knjiga i DVD za samo 990 dinara.


Kao bonus, dobijate kolekciju od oko 4 GB softvera u javnom vlasništvu - svi relevantni Service Pack-ovi, besplatni Office paketi, dodaci, alati za konverziju... Na jednom mestu biće sve što vam je potrebno da biste konfigurisali nov računar, prilagodili radno okruženje i onda produktivno radili. Naručite ovo izdanje po povlašćenoj ceni od 990 dinara, koja uključuje pakovanje, poštarinu i PDV.

Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.