PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

iPC2007 - Elektronsko izdanje časopisa

 
 Kupovina iz inostranstva   
 

Koliko puta vam se dogodilo da poželite informaciju o nekom računaru, dodatku, programu ili tehnici? O tome je najverovatnije već pisano u časopisu "PC" ali kada? Gde? U pomoć će vam priskočiti naše elektronsko izdanje, iPC 2007 - praksa je pokazala da efikasan pristup informacijama i komentarima objavljenim u "PC"-ju predstavlja prečicu do racionalnih odluka u IT sektorima firmi.

iPC 2007 DVD sadrži sve tekstove i ilustracije objavljene u časopis "PC" tokom njegove 12-godišnje istorije - od PC #1 (april 1995) do PC #132 (mart 2007). Svaki od preko 7.000 tekstova objavljen je onako kako je prezentovan u časopisu - vidite kompletne stranice, sa slikama, tabelama, listinzima i ostalim prilozima, i možete ih pregledati na ekranu ili štampati. Radi lakšeg čitanja, obezbeđena je i tekstualna forma svih članaka, koje možete pregledati na PC-ju ili PDA uređaju.

Posebna pažnja posvećena je pretraživanju podataka, uz akcenat na proizvode i ključne reči. Umesto ranijih glomaznih i statičkih indeksa, primenjene su nove tehnologije pa se do informacije dolazi hijerarhijski, daleko efikasnije. Na sličan način je redizajniran i indeks autora, kao i opsežni registar podataka o domaćim računarskim firmama.


Prvi put u elektronskoj formi

Na iPC 2007 DVD-u ćete naći i specijalne dodatke časopisa "PC", koje po prvi put objavljujemo u elektronskoj formi. Ove knjižice na 32 strane predstavljaju prečicu za efikasno korišćenje mnogih poslovnih programa kao što su Word, Excel, PowerPoint, Access, CorelDraw, Illustrator, Photoshop, QuarkXPress i InDesign, pa će biti posebno interesantni službenicima vaše firme koje tek upoznaju primenu računara.


Glavni način pristupa informacijama ostaje pretraživanje, mogućnost da u boksu na osnovnoj strani zadate reč, frazu ili neki složeniji uslov, uz korišćenje konvencija na koje su vas navikli sistemi za pretraživanje Interneta kao što je Google. Za trenutak dobijate listu tekstova koji zadovoljavaju zadate kriterijume, a onda tu listu pregledate i sortirate na način koji vam odgovara, uz direktan pristup tekstovima. Ukoliko želite da se sveobuhvatnije upoznate sa nekom oblašću, unećete odgovarajuću ključnu reč (npr. "projektori", "licenciranje softvera"...) a uvedena je i mogućnost koju su sugerisali mnogi čitaoci naših ranijih izdanja - "listanje" časopisa broj po broj i tekst po tekst.

Uz iPC 2007 dobijate i bonus - 2.5 GB softvera u javnom vlasništvu. Na jednom mestu ćete tako imati sve zvanične Service Pack-ove za operativne sistem Microsoft Windows XP, Vista, Server 2003 i Microsoft Office, antivirusni softver, popularne shareware i freeware alate i mnoge korisne dodatke za Windows. Programi su podeljeni u grupe i propraćeni opisima, pa ćete lako pronaći ono što vam je potrebno ali i dobiti nove ideje za primenu računara u poslovanju.

iPC2007 je DVD koji ćete uvek držati pored računara i koje će vam pomoći da brzo i efikasno pronađete informacije koje su vam u radu potrebne. Zato predlažemo da ga naručite, po povlašćenoj ceni od 985 dinara, što uključuje PDV, pakovanje i poštarinu. DVD u atraktivnom pakovanju dobićete odmah po uplati.

Izdanje je kompletno rasprodato.