PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

Office i Vista na radnom mestu

 

Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.

Primenite sve potencijale aktuelne Microsoft-ove poslovne platforme! Pažljivo osmatranje domaćeg tržišta i kontakti sa firmama uverili su nas da Windows Vista sada stiže na svim novim računarima, a Microsoft Office 2007 stiče sve veći broj korisnika. Čak i tradicionalno nepoverljivi administratori velikih sistema procenjuju da je, nakon objavljivanja prvih Service Pack-ova, nova platforma postigla potpunu stabilnost i da je spremna i za najzahtevnije poslove.

Za efikasan rad u softveru nove generacije potrebna je i adekvatna literatura, pa smo pripremili knjigu "Office i Vista na radnom mestu" na preko 500 strana. Knjiga je rezultat dvogodišnjeg rada naših saradnika sa ovim programima, nastala sagledavanjem potreba poslovnog korisnika. Umesto klasičnog opisa opcija programa, usresredili smo se na poslove koji su najčešći u kancelariji, opisujući načine da se ti poslovi efikasnije obave primenom komponenti paketa Microsoft Office 2007. Posebna pažnja posvećena je bezbednom radu u Windows Vista okruženju, uz osvrt na organizaciju kompanijske mreže i siguran pristup Internetu.

Iako knjiga "Office i Vista na radnom mestu" ne pretpostavlja nikakvo predznanje o računarima pa je prema tome veoma pogodna za početnike u ovoj oblasti, u njoj opisujemo i složene tehnike rada u Microsoft Word-u, Excel-u, PowerPoint-u i Outlook-u - Office 2007 je, uostalom, toliko napredovao ne samo u mogućnostima nego i u lakoći korišćenja da i početnik brzo može u potpunosti primeniti njegovu snagu. Knjiga je specifična i po tome što obrađuje kako srpsku tako i englesku verziju osnovnog softvera, pa će biti od koristi bez obzira na izabranu lokalizaciju u vašem radnom okruženju. Autori knjige su Dragan Grbić i Dejan Ristanović

Knjigu "Office i Vista na radnom mestu" dobićete odmah po uplati, po povlašćenoj ceni od 1965 dinara.

Za kupovinu ovog specijalnog izdanja iskoristite Online PC Prodavnicu.