PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

SezamFile Jesen98

 
 Spisak svih fajlova     Spisak svih fajlova (ZIP arhiva) 

SezamFile Jesen 98 je specijalno izdanje časopisa "PC" pripremljeno u saradnji sa SezamomPro.

U pitanju je velika kolekcija softvera u javnom vlasništvu na dva CD-ROM-a. Mesto u kolekciji su našli uslužni programi prilagođeni Windows-u 98, poslovni programi i dodaci za njih, dopune operativnih sistema, najnoviji drajveri za matične ploče, grafičke i zvučne kartice, modeme, skenere i druge uređaje, softver potreban za pristup Internetu i klijenti za korišćenje servisa globalne Mreže. Svemu tome dodali smo i zanimljive multimedijalne i zabavne sadržaje.

Neki od hitova kolekcije SezamFile su Internet Explorer 4.01SP1 sa svim potrebnim sigurnosnim dodacima, Microsoft Outlook 98, popularni antivirus programi F-Prot, Scan i TBAV, svi service pack-ovi za Windows 95, 98, NT4, Office, CorelDRAW, Photoshop i druge važne programe, funkcionalne demo verzije igara Quake II, Tomb Raider II, Pandemonium i Microsoft Outwars, kao i mala kolekcija screen saver-a i desktop tema. Posebna poslastica je GPS softver prilagođen našem podnevlju: čak i ako nemate uređaj za globalno satelitsko pozicioniranje, dobro će vam doći veoma kvalitetne mape Beograda i Jugoslavije, sa oznakama mesta, ulica, zgrada...

Zainteresovaće vas i Start sekcija, posvećena instalaciji softvera na računar: kada se sledeći put nađete pred novim PC-jem na koji je tek instaliran Windows, znaćete da na jednom mestu imate sve što vam je potrebno da biste dopunili i prilagodili operativni sistem i poslovni softver koji instalirate. Važna komponenta je sekcija YU, u kojoj su data detaljna rešenja (korak po korak) za instalaciju YU slova u Windows-u 95, 98 i NT4, kao i potrebne "zakrpe" za Office 97.

Obilje programa koji čine kolekciju je, radi lakšeg snalaženja, podeljeno u 20 sekcija. Svaki program je dopunjen kratkim i dugim opisima, koje možete lako da pretražujete da biste brzo došli do željenog programa.

SezamFile Jesen 98 je kolekcija koja će se neprekidno nalaziti pored vašeg računara.