PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 196 :

Sadržaj

TehnoGuru

Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Softver Komunikacije Pcbiz
 Naslovna strana 
 

Hardver

Mala od akcije

Voja Gašić

Sony Action Cam je kamera namenjena snimanju dinamičnih akcionih scena, a pri tome i odličan dokaz da Sony razume razne koncepte i da, sledeći ih, ume da napravi kvalitetne uređaje. A i da vam proda razne dodatke...

Samsung kombinacija

Dejan Ristanović

Samsung je predstavio svoju viziju kombinovanja tableta i notebook-a - stigao je ATIV Smart PC. Da vidimo jesu li njegovi konstruktori uspeli da izdvoje najbolje iz ova dva sveta koja se dodiruju... sve češće i bukvalno.

I posao i zadovoljstvo

I posao i zadovoljstvo

Inge Schwabe

Tableti zasnovani na platformi Windows RT pojavili su se u prodavnicama, uz obećeanje da ovi računari više ne služe samo za zabavu, već i za posao. Da li će to uneti nemir i zebnju u redove Applea i Google-a?

Genijalni audio-škorpioni

Branislav Bubanja

Genius se serijom proizvoda označenim amblemom škorpiona obraća tržištu zahtevnijih korisnika. Pred nama su se našla tri interesantna seta zvučnika iz serije GX Gaming: GX SP-i250G, SW-G2.1 3000 i Cavimanus. Da vidimo kako su se pokazali.

Optičko računarstvo

Nadežda Veljković

Mogu li fotoni zameniti elektrone? Novija istraživanja pokazuju da bi optičke tehnologije mogle znatno unaprediti i ubrzati naše kompjutere.

Prestižni Prestigio

Prestižni Prestigio

Voja Gašić

Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3G je tablet koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Ovoga puta ne samo zbog cene...

Pet amper-sati u džepu

Branislav Bubanja

Ako se baterija u vašem telefonu ili tabletu isprazni kada ste daleko od utikača, eto nevolje. Zato je zgodno imati rezervu u džepu, a Intex IN 5000 je mala energetska bomba.

Gospodar prstena

Branislav Bubanja

Miševi postoje dugo i verovatno su najkorisniji uređaji za kontrolisanje računara. Ali, sve do sada kod njih se ništa nije suštinski promenilo. A onda je došao Genius Ring Air, miš u prstenu...

Intex iBuddy 3

Voja Gašić

Ako insistirate na što jeftinijoj ulaznici u svet tableta, iBuddy 3 je odličan kandidat: košta malo, a radi besprekorno.

I futrola i tastatura

Voja Gašić

Iako je "sve na dodir" svetski trend, ponekada dobro dođe i stara, dobra tastatura. Makar i za mobilni uređaj kao što je Intex Avatar.

Plus na One X

Plus na One X

Dejan Ristanović

HTC One X smo već proglasili za jedan od najboljih pametnih telefona na tržištu, a sada je napravljen još jedan mali korak unapred. Rezultat se zove One X+.

Samsung Galaxy Camera

Bojan Stanojević

Posle mobilnih telefona i televizora, foto-aparati su se "opametili" - novim Samsung-ovim modelom upravlja Android. Kako se to odražava na performanse i upotrebljivost aparata?

Kad je Flash bio Gordon

Kad je Flash bio Gordon

Jelena Rupnik

Pre tridesetak godina, većinu gadžeta koji se danas mogu kupiti za deset ili dvadeset dolara mogli ste da gledate samo u naučno-fantastičnim filmovima. I da im se divite. Vremena se menjaju: danas je sve je više retro gadžeta koji podesećaju na prošla vremena.