PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 200 :

SadržajPc.edu Aktuelno Komentari Rubrike Specijalni dodatak
Prvi pogled Gizmodrom Test zona Iz prakse Pc.biz
 Naslovna strana 
 

Prvi pogled

TV multimedijalna centrala

Voja Gašić

Nije vam potreban ni prvi pogled. Dovoljno je da ga spazite krajičkom oka, pa da takav televizor poželite u svojoj kući. I dok polako otkrivate pametne osobine modela Samsung UE55F8000ST, sve vreme će vam pažnju privlačiti odlična slika.

Mreža je već u zidu

Mreža je već u zidu

Dejan Ristanović

Pametni televizor je u jednoj sobi, računar u drugoj... Ne morate da razvlačite kablove niti da se poverite neizvesnosti WiFi-ja - filmovi mogu da teku kroz žice koje su već u zidovima. Potreban vam je samo par D-Link DHP-310AV adaptera, a za naše čitaoce obezbedili smo popust...

Trendy tableti

Marko Čavić

Kineska kompanija NextBook nije mnogo poznata u Srbiji, ali će tabletima povoljnih cena pokušati da se nametne našem tržištu. Isprobali smo Next800T i Next10P12.

Projektor na pola puta

Mladen Mijatović

Zahvaljujući visokoj vrednosti osvetljaja, NEC PE401H može da reprodukuje full HD sadržaje pri punom dnevnom svetlu, što ovaj bazično poslovni projektor čini interesantnim rešenjem i za kućni bioskop.

Full-frame u kompaktnom izdanju

Full-frame u kompaktnom izdanju

Nenad Veljković

Pojavio se aparat koji ne možemo da poredimo ni sa čim, prvi kompaktni aparat sa full-frame CMOS senzorom rezolucije 24 Mp. Da li je Sony DSC-RX1 predmet želja, novi statusni simbol ili pokazatelj budućih tendencija?

Oppo Find 5

Jovan Marić

Na našem tržištu slabo poznata kompanija Oppo predstavila nam se moćnim smartfonom Find 5. Full HD rezolucija na malim ekranima je očito u trendu, a videli smo i druge adute...

Megaherci za tablet

Voja Gašić

U ekonomskom segmentu 7" tableta cilj su maksimalne performanse po što povoljnijoj ceni. Da vidimo kakav balans je napravio MeLE M7.

EATON petica

EATON petica

Boris Stanojević

Restrikcija struje srećom nema, ali je potreba za UPS-ovima ostala, pošto su kratkotrajni prekidi u napajanju neizbežni pratilac elektroenergetskog sistema. UPS se danas ne koristi samo u poslovnom, već i u kućnom okruženju. Istražili smo ponudu firme EATON, jednog od lidera na polju profesionalnih UPS-ova.

Tanak, lak, full oprema

Bojan Stanojević

Samsung je osvežio seriju 9 - novi ultrabook NP900X3E nije zamena nekog od starih modela, već će se prodavati paralelno s njima. Da vidimo koliko je procesorske snage, memorije i SSD gigabajta stalo u 1.16 kilograma...

Sony HDR-TD30 3D

Marko Čavić

Kada dve dimenzije nisu dovoljne, dva objektiva će doneti treću dimenziju, i još mnogo toga. Isprobali smo novu Sony-jevu 3D kameru.

Štampač i njegov softver

Ana Čavala

Nije lako izdvojiti se u svetu MF uređaja. OKI svoje adute pokazuje pre svega u poslovnom okruženju, pa smo isprobali MB471dnw.

Slikanje ekrana

Jovan Bulajić

Greenshot je dobar program za snimanje sadržaja ekrana, uz opcije koje klastični PrtScr taster ne može da ponudi...

Browser u oblacima

Jovan Bulajić

Maxthon Web browser dolazi iz Kine i predstavlja sve popularniju alternativu za daleko poznatije programe istog tipa. Akcenat je stavljen na opcije za rad u oblacima.

Avant Browser

Jovan Bulajić

Avant Browser za iscrtavanje Web stranica ne koristi jedan, već sva tri popularna rendering engine-a, emulirajući tako Internet Explorer, Chrome i Firefox. Proverite kako vaša Web strana izgleda u svim varijantama...

Take Command

Jovan Bulajić

Sećate li se komandne linije? A alternativnog komandnog procesora 4DOS (kasnije i 4NT)? Verovali ili ne, taj projekat se i dalje razvija i nudi zgodne alate za iskusnije korisnike. Njegovo ime je Take Command.

Gdata Internet Security 2014

Kristijan Lazić

Dilema da li nam bezbednosni softver treba ili ne u praksi ne postoji - to je virtuelni sigurnosni pojas koga je naprosto neophodan. Svake godine bezbednosni paketi suočavaju se iznova sa izazovom kako postojeće verzije "sigurnosnih pojaseva" dodatno unaprediti. Pogledali smo šta donosi Gdata Internet Security u verziji 2014.

Deezer - muzika iz oblaka

Jovana Milićević

Deezer je popularni muzički servis, nedavno lansiran na domaćem tržištu u partnerstvu s Telenor-om. Tako se Srbija našla na listi 182 zemlje u kojima korisnici mogu, legalno i pod povoljnim uslovima, da pristupe ogromnoj muzičkoj kolekciji.

Internet vodič

Ladislav Struharik