PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 208 :

SadržajPc.edu Tehnovizija Aktuelno Komunikacije Komentari Rubrike
Prvi pogled Gizmodrom Test zona Iz prakse Pc.biz
 Naslovna strana 
 

Prvi pogled

Piši-briši Toshiba

Boris Stanojević

Kancelarija bez papira, davno postavljeni ali nedostignuti cilj. Shvatajući da ljudi naprosto vole papir, Toshiba je osmislila nove tehnologije koje će pomiriti velike kancelarije sa potrebom da očuvamo životnu sredinu. Uz Eco MFP Studio 306LP dobijamo mogućnost da iste listove koristimo više puta.

Pouzdani saputnik

Pouzdani saputnik

Miloš Stamenković

ASUS Essential PU301 spada u modele namenjene poslovnim ljudima. Zato je akcenat stavljen na male dimenzije, robusnost i snažnu bateriju.

KitKat u izvornom obliku

Voja Gašić

Nexus je jedini pravi Android - kao što za prave kafopije ni jedna kafa ne može da zameni kratki Espresso Ristreto, pravom ljubitelju Android-a smetaju sve UI nadogradnje. Šta novo donose Nexus 5 i Android KitKat?

Toshiba Excite Pro

Voja Gašić

Toshiba je ponudila tržištu vrhunski tablet s ekranom rezolucije 2160*1600 piksela i snažnim hardverom koji tu rezoluciju prati. Da vidimo kako se Excite Pro snalazi u realnom svetu.

NEC projektori za škole

NEC projektori za škole

Bojan Milosavljević

Iz NEC-a nam stiže nova serija short-throw projektora M2 namenjenih pre svega školama. Uz nisku cenu upotrebe i poboljšane performanse kod sva tri modela, na raspolaganju je i posebno elektronsko pero koje će predavanje učiniti interaktivnim.

Zalman: Sigurna energija

Miloš Stamenković

Ako želite da sklopite snažniji računar, jedino preporučljivo rešenje je izbor jačeg napajanja iz programa nekog poznatijeg proizvođača. Isprobali smo Zalman ZM600-GLX.

IT na četiri točka

Miloš Stamenković

Tehnološki razvoj automobila tokom protekle dve decenije podrazumevao je sve veću upotrebu elektronskih komponenti. Interesantno je da su na početku te integracije viđeniji čelnici IT i automobilske industrije međusobno razmenjivali sočne kritike, a danas je automobil pun kompjutera. Pa da vidimo kako ih koristi...

Uslužni programi

Jovan Bulajić

TeamViewer, Process Explorer, System Ninja i Shutter.