PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 22 :

Sadržaj

TehnoGuru

Programiranje Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Projekat Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Za grafičke pregaoce

Voja Gašić

Voja Gašić je video kako Hewlett-Packard zamišlja beskompromisne performanse, za računarski beskompromisne, 3D bazirane NT aplikacije. Odgovor se zove Vectra XW.

MMX prvenci

Majkl Mijatović

Dr Majkl Mijatović kaže da ovih dana u Americi nikome ne pada na pamet da kupi računar bez MMX procesora, a Intel ide i dalje, najavljujući Pentium II.

Compaq-ova Armada

Aleksandar Veljković

Pentium procesor i multimedijalna oprema sada su već standard za prenosive računare, a kako je sve to uklopljeno u Compaq-ovom notebook računaru Armada 4120, piše Aleksandar Veljković.

(Ne)dostižni Pentium

Bojan Tepavčević

Prisustvo Pentium kompatibilnih procesora alternativnih proizvođača neminovno postavlja pitanje njihovih performansi u odnosu na original. Bojana Tepavčevića najviše je interesovala numerika.

Diskovi u teoriji i praksi

Bojan Petrović

Nabavka bržeg diska, kao i kod ostalih komponenti PC računara, zavisi od najmanje dva faktora: brzine i cene. Bojan Petrović pokušao je da te faktore premeri pravim aršinima...

Digitalna fotografija

Branko Nikitović

Sećate li se revolucionarnih Polaroid fotoaparata koji su pravili sliku za nekoliko minuta? Branko Nikitović pokazuje da je elektronika je taj san ponovo učinila mogućim...

Video autoput

Saša Krstić

Da li biste voleli da pritiskom na ALT+TAB pretvorite monitor u pravi pravcati TV, bez treperenja i zračenja? Saša Krstić opisuje kartice koje to obezbeđuju.

Monitor koji pleše

Bojan Petrović

Monitore više ne čini samo ekran. Bojan Petrović probao je dva osveženja na našem tržištu. ADI monitori idu dalje...

Mali i malo veći

Branko Nikitović

Minolta PagePro 6 bi se savršeno uklapala u poređenje malih štampača, a HP 6P se pojavio pre par meseci, ali su oba zaslužili pažnju Branka Nikitovića.

Dobra mreža u zalivu

Dragan Sretenović

Od nedavno su u mreži ETF-a i switching hub-ovi čuvenog proizvođača mrežne opreme Bay Networks. Uz prve utiske, Dragan Sretenović nastavlja priču o konfigurisanju savremene mreže...

Prvi utisci

Voja Gašić

Nešto novih ploča, nova zvučna kartica, nekoliko "vrućih" grafika su teme kojima su se bavio hardverski tim. Dosta je ostalo i za sledeći broj...