PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja

PC 23 :

SadržajProgramiranje Komentari Aktuelnosti Rubrike Specijalni dodatak
Hardver Projekat Softver Komunikacije
 Naslovna strana 
 

Hardver

Compaq-ova mreža

Pavle Peković

Računari sa imenom su i kod nas sve češći, pa su Pavlu Pekoviću na test stigla dva snažna Compaq-ova servera i jedna radna stanica.

Mrežni računari

Majkl Mijatović

Posle višemesečne žestoke polemike koja je vođena na konceptualnom nivou, mrežne računare sada možemo i da isprobamo. U ruke Majkla Mijatovića stigli su prvi modeli.

Još šest prozora

Bojan Petrović

Sve veći izbor monitora naveo je Bojana Petrovića da pregleda još nekoliko ADI i Gold Star monitora iz najnovije ponude...

Gorivo od R10000 oktana

Aleksandar Šušnjar

Silicon Graphics i dalje zamenjuje klasične arhitekture novima. Tako Indigo2, odlazi u penziju; na radost Aleksandra Šušnjara, zamenjuje ga Silicon Graphics Octane.

Skener za profesionalce

Milan Bašić

Krajem prošle godine pojavila se nova klasa skenera koji, po pristupačnoj ceni, nude kvalitet za koji ste do skora morali da platite preko 10K dolara. Milan Bašić je testirao rodonačelnika klase - Agfa DuoScan.

SCSI diskovi

Bojan Petrović

Nakon IDE diskova, na red je došao i SCSI. Bojan Petrović testira diskove, ali i objašnjava osnove i svrsishodnost ovog standarda.

Čekajući brzinu

Saša Krstić

Tehnologija uređaja za snimanje CD-ROM-ova brzo napreduje, pa su velike firme krenule korak dalje. Saša Krstić predstavlja najnovije modele.

Trostruka kamera

Branko Nikitović

Minolta RD-175 je elektronski fotoaparat sa čak tri CCD čipa. Ostavljena je mogućnost korišćenja standardnih objektiva, bliceva i druge fotoopreme - prava poslastica za Branka Nikitovića.

Na 75 MHz

Rastko Maglić

Pre nekoliko meseci, firma Cyrix je predstavila je P200+, koji punu snagu postiže na ploči koja radi na 75 MHz. Isprobao ju je Rastko Maglić...

U šezdeset četiri glasa

Stevan Josimović

Stevan Josimović predstavlja novu verziju Sound Blaster-a koja nosi oznaku AWE64 i predstavlja direktnog naslednika modela AWE32.

Mrežni doktor

Zoran Životić

Instalirali ste mrežu, ali da li će ona optimalno raditi? Zoran Životić predstavlja uređaje uz pomoć kojih ćete to proveriti.

Mreže i kablovi

Slobodan Ljubišić

Koaksijalni kabl je stvar prošlosti, ali put do moderne mreže nije uvek jasan. Slobodan Ljubišić predstavlja SegWay Port Switch, uređaj koji će administratora mreže lišiti mnogih glavobolja...

Prvi utisci

Voja Gašić

Pregršt grafičkih kartica, 16-brzinski CD-ROM čitač, daljinski upravljač, novi VGA-TV konverter i drugi uređaj pod lupom naših saradnika...