PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

DTP

 
 Kupovina iz inostranstva   

DTP za poslovne korisnike - knjiga i CD

U eri tehnologije i globalnog povezivanja, priprema elektronskih i papirnih dokumenata predstavljaju važne aspekte poslovanja. Obrada teksta, prelom jednostavnih kataloga i publikacija, poslovna korespodencija u višejezičkom okruženju... to su samo neki od zadataka koje nameće ritam tržišta i potreba za prezentacijom velike količine informacija. Poslovnom korisniku neophodna su proverena i pouzdana rešenja koja mu omogućavaju da efikasno priprema, arhivira i pretražuje dokumente.

Knjiga "DTP za poslovne korisnike" sadrži pažljivo osmišljena uputstva, savete i objašnjenja, te predstavlja vodič za pripremu svih vrsta dokumenata na računarima. Knjiga je podeljena u nekoliko celina, kako bi se čitalac postupno upoznavao sa korišćenjem najvažnijih DTP programa i usvojio osnovne principe digitalne tipografije i pripreme za štampu. Poseban naglasak je stavljen na softverska rešenja kojima se poštuju tipografske, grafičke i pravopisne norme srpskog jezika i njegovih pisama, bez čega se ne može zamisliti ozbiljan i profesionalan tržišni nastup. Autori ovog opsežnog priručnika su saradnici časopisa "PC" koji uživaju visok renome u ovoj oblasti, Bojan Stojanović, Dragan Grbić i Darko Staničić. Predgovor je napisao Dejan Ristanović.

"DTP za poslovne korisnike" je najopsežnija knjiga koju je PC Press do sada objavio - na njenih 420 strana materija je izložena slojevito, prilagođeno svim kategorijama čitalaca, bez obzira na njihovo predznanje o alatima i tehnologijama koje su u tekstu opisane. Početnici će biti u prilici da upoznaju elementarne postavke grafičkih tehnologija i da ih kreativno primene u praksi, dok će iskusni korisnici naučiti kako da precizno doteraju vizuelni identitet svojih dokumenata i tako ostvare bolju komunikaciju sa poslovnim partnerima i klijentima. Osnovna ideja je bila da čitalac stečeno znanje primeni odmah, ali da istovremeno sagleda dodatne mogućnosti programa i izabere put kojim će to znanje produbiti.

Izvod iz sadržaja knjige "DTP za poslovne korisnike"

Knjigu prati CD-ROM na kome je mnoštvo korisnih programa, try verzije paketa Adobe Photoshop, InDesign i Illustrator, demo QuarkXPress-a, fontovi i programi koji će olakšati prilagođavanje komercijalnog softvera domaćim uslovima i ubrzati rad sa dokumentima u firmi. Knjiga i CD "DTP za poslovne korisnike" su u prodaji pa Vam predlažemo da odmah rezervišete svoj primerak po povlašćenoj ceni od 600 dinara (plus troškovi poštarine).

Izdanje je kompletno rasprodato.