PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

O nama: "PC" neformalno

Knjiga 50 godina racunarstva u Srbiji

Priprema časopisa nije samo posao, a svi sastanci nisu radni - saradnici "PC"-ja rado iskoriste svaki povod za druženje u neformalnoj atmosferi.
Pogledajte foto-storije i upoznajte ljude čije tekstove čitate...


Letnje žurke
Početkom jula saradnici našeg časopisa tradicionalno okupe u Redakciji, da popričaju o onome što je urađeno i onome što treba uraditi, o izlasku novog broja, starim i novim računarima, blu-ray diskovima, ozonskoj rupi i ostalim krucijalnim temama. Pogledajte kakva atmosfera vlada na "PC"-jevim letnjim žurkama.


05. maj 2004.
Izlazak stotog broja časopisa "PC" proslavili smo u velikom stilu, organizujući IT žurku za oko 2000 gostiju - ko kaže da informatičari i njihove bolje/gore polovine vole samo da sede ispred ekrana? 5. maja u foajeu pozorišta KPGT pokazalo se da informatičari itekako vole dobar ambijent, dobro društvo i dobru muziku. Ali, krenimo redom...


28. decembar 2000.
Nije mala stvar dočekivati milenijum, a možda je stvar i u tome što smo na pozivnicama, uz hranu i piće, obećali i struju. Doduše pričalo se da će baš danas biti preispitani prioriteti u snabdevanju i okolo se pogasilo ulično svetlo, ali je naša Redakcija ostala svetla tačka...


11. jul 2000.
Letnji broj je u prodaji, a meteroolozi kažu i da je kraj nesnosnim vrućinama... vredelo je proslaviti!28. decembar 1999.
U Redakciji časopisa "PC" proslavljen je dolazak januarskog broja i novog milenijuma (pošto znamo matematiku, dolazak milenijuma ćemo uredno obeležiti i u decembru 2000).