PC Press
O nama
O nama
Pretplata
O nama
Postanite saradnik PC-ja
Kontakt sa redakcijom
PC Press
Novi broj
Novi broj   
Pretrazivanje
Arhiva
Arhiva   
PC Online
PC Plus   
Specijalna izdanja
 

Generacija poslovnog softvera za 2000. godinu je već na tržištu - pripremite se!
U prodaji je knjiga i CD-ROM

 
  PC 2000  
 Prikaz izdanja     Sadržaj knjige     Porudžbenica 

Knjiga "PC 2000" je detaljni i popularno pisani vodič za korišćenje najpoznatijeg poslovnog paketa današnjice, Microsoft Office 2000. Na oko 400 strana detaljno opisujemo upotrebu programa Word 2000, Excel 2000, PowerPoint 2000, Access 2000 i FrontPage 2000, uz posebno poglavlje koje se bavi integracijom Office komponenti i automatizacijom poslovanja u intranet okruženju. Na predlog čitalaca naših prethodnih knjiga, dodali smo i poglavlje posvećeno paketu CorelDRAW 9, objedinjavajući tako u jednoj knjizi uputstva za upotrebu šest programa koji dominiraju u domaćim firmama.


Autori knjige "PC 2000" su Dragan Grbić, Dejan Ristanović, Branko Nikitović, Aleksandar Petrović, Milan Bašić i Dragan Sretenović.


KnjigaPovećani obim knjige omogućio je da detaljno opišemo ne samo osnovne, već i napredne tehnike primene programa iz paketa Office 2000. Primera radi, u delu koji se bavi Word-om 2000 opisan je rad više korisnika na dokumentu, obeležavanje revizija, tabele, polja, cirkularna pisma, liste, unakrsne reference, prelom opsežnih dokumenata, korišćenje Word-a kao e-mail / HTML editora, rad sa Visual Basic-om i slične teme. Deo koji se bavi Excel-om, uz funkcije, reference i grafike, objašnjava rad sa imenovanim blokovima, listama, izvedenim (pivot) tabelama, korišćenje alata za podršku odlučivanju... Deo koji se bavi Access-om 2000 prilagođen je kako čitaocima koji se tek sreću sa bazama podataka, tako i onima koji već imaju iskustva sa dBASE-om i sličnim jezicima, a sada bi želeli da pišu aplikacije koje se izvršavaju u efikasnijem, grafičkom okruženju - brojni primeri koji prate potrebe poslovanja u domaćim firmama olakšaće im da se snađu u Windows svetu. Knjiga "PC 2000" obrađuje mnoge teme koje ste obično ostavljali za dane kada budete imali više vremena - uz nju ćete, uz ulaganje minimuma napora, ovladati osnovnim i naprednim tehnikama koje čine rad sa računarom efikasnijim. Pogledajte sadržaj knjige "PC 2000".


CD sa prvih 45 brojeva PC-jaKnjigu prati CD-ROM sa kompletnim tekstom prvih 45 brojeva časopisa "PC", uz ilustracije u PDF formatu - stranice izgledaju kao u časopisu. Elektronsko izdanje je dopunjeno moćnim sistemom za pretraživanje koji omogućava da nađete proizvoljnu reč ili frazu bilo gde u objavljenim tekstovima - lako ćete locirati tekst koji Vam je potreban da biste ga, klikom na jedan taster, pročitali ili odštampali. Ovaj sistem, realizovan u jeziku Java, omogućiće Vam da pronađete svaki potreban podatak u velikoj bazi znanja objavljenoj tokom prethodne četiri godine u časopisu "PC". Preporuka naših saradnika pomoći će Vam da izaberete dobru opremu i primenite je na pravi način.


Izdanje je kompletno rasprodato.